CHIC I UDOBNE

Sviđaju vam se espadrile, ali niste sigurni kako ih kombinirati? Imamo još nekoliko cool prijedloga

20.05.2022 u 19:23

Bionic
Reading

Bez obzira na aktualne trendove, lijepe i udobne espadrile su još uvijek vrlo visoko na top ljestvici najpopularnije ljetne obuće

U nikad bogatijoj ponudi ljetne obuće nije teško pronaći nešto za sebe, pa ukoliko planirate investirati u komad koji ćete nositi i u idućim sezonama, nećete nikako pogriješiti ako se odlučite za espadrile.

Ovi prepoznatljivi modeli od tkanine i potplata od užeta godinama ne silaze s top ljestvica popularnosti, a savršeni su za ljeto.

Espadrile izvorno potječu s Mediterana, točnije iz Španjolske, a njihova svestranost i visoka razina udobnosti ih čini idealnima za brojne prigode.

Za popularizaciju ove obuće zaslužna je tvrtka za obuću Castañer osnovana još davne 1927. godine, a njihovom šarmu podlegla je i Coco Chanel koja ih je ljeti nosila na francuskoj rivijeri. I ostalo je povijest...

  • +18
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Obožavaju ih i brojne trendseterice poput Meghan Markle, kraljice Letizije, američke prve dame Jill Biden, Kate Middleton, Myleene Klass, Eiza Gonzales, Katherine Schwarzenegger...

Ako ste se pitali kako ih nositi ove sezone, imamo nekoliko odličnih rješenja bez obzira odlučili se za klasične modele na punu petu, platforme ili ravne.

Iako je najpopularnija kombinacija s midi ili mini haljinama ili suknjama, možete ih nositi i s traperom, odjećom od laganih tkanina poput lana, pa čak i s kombinezonima ili vrućim hlačicama.

Savršeno izgledaju i s npr. traper minicama ili vrućim hlačicama, a ako se odlučite za duge hlače radije birajte nešto kraće varijante poput praktičnih kulotica...

Nećete pogriješiti niti ako ih iskombinirate s trendi trapericama širih nogavica, kaftanom, bijelim hlačama ili topom - mogućnosti su bezbrojne.