FASHION GURU

Svi znamo što Tatjana radi za ovakve noge

31.10.2013 u 08:00

  • +3

Fashion Guru

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Bionic
Reading

Tatjana Dragović nas i ovaj put šarmira tijelom, za što je krivo njezino mahnito vježbanje, ali i poprilično oskudne krpice koje nosi… primijetilo je oko sokolovo našeg Fashion Gurua. Evo tko mu je sve zapeo za oko u proteklom tjednu

'Skupljena kosa u retro zurku pun je pogodak za Anitu Dujić Veljaču, kao i cipele koje su pojačale retro look', pohvalio je Feshi našu manekenku i začudio se usput njezinu kaputu usprkos toplom danu.

Vanja Halilović došla se pokazati i zasjenila ostale, a još je na trendi način pokazala pupak, napominje Feshi. S druge strane, Renata Sopek nosi ziheraške kombinacije koje su mu pomalo dosadile.

Jeleni Perčin sugerirao je druge cipele, ali budući da se potrudila oko svega, pa čak i oko frizure, na kraju je zanemario taj promašaj.

Feshi se začudio i pojavljivanju Alke Vuice bez krune kakvu furaju naše brojne pomodarke. Kako bilo, pohvalio je njezinu eleganciju.

Modni dizajneri Lana Puljić i Luka Grubišić nisu se dovoljno uskladili, što će reći da je Luka ovaj put bolje odjeven od svoje bolje polovice, procijenio je Feshi, a je li baš sve kako on kaže, prosudite i sami te glasujte tko je glam, a tko blam.