trend sezone

Svi su se raspametili za chic modnim dodatkom koji je dobio i jeftinije alternative

28.07.2023 u 11:36

Bionic
Reading

Dobar stajling čine detalji te su upravo oni zaslužni za najdojmljiviji stilski potpis. Ove sezone ni na torbicama, remenima, ogrlicama i narukvicama nije toliki naglasak kao na naušnicama. A jedan model daleko je najtraženiji

Ako vas zanima koje detalje s modnih pista ćemo narednu sezonu doista vidjeti da s pista ulaze garderobe i osvajaju srca modnih zaljubljenica, bacite oko na naušnice u obliku suze. Nema sumnje, to je modni dodatak u koji se svakako isplati uložiti u sezoni pred nama.

Upečatljive metalne naušnice dugo su vremena bile jednostavan i vrlo učinkovit način dodavanja sjaja svakodnevnoj odjeći. Gotovo svatko ima omiljeni par za kojim poseže u trenucima kad, na primjer, ne stižemo oprati kosu, a želimo postići sofisticiran i dotjeran izgled, bilo za odlazak u ured ili na piće s društvom.

No, sada svu pažnju privlače naušnice u obliku suze koje možemo smatrati kao modernu nadogradnju omiljenog para klasičnih okruglih naušnica.

Možda se nećete iznenaditi kada otkrijete da je upravo modni brend Bottega Veneta začetnik ovog najnovijeg trenda naušnica. Prijelomni trenutak bio je kada je poslao zdepaste zlatne i srebrne naušnice u obliku suza niz modnu pistu prilikom revije jesen/zima 2022. a nosili su ih modeli odjeveni u izrazito skromnu odjeću.

PREDSTAVLJENA U MILANU

Dominacija Bottege Venete: Ovako izgledaju komadi iz nove kolekcije popularnog brenda

Pogledaj galeriju

Upravo se to pokazao razlogom zašto je ovaj poseban dizajn naušnica od tada postao jedan od najpopularnijih komada nakita - svatko ih može nabaciti uz jednostavnu majicu bez rukava i traperice, slip haljinu ili košulju i odmah izgledati kao da je upravo sišao s Bottegine piste. Taj moderni, bezvremenski, cool i uglađeni izgled djeluje vrlo osvajajuće.

Više od godinu dana kasnije, našnice u obliku suze pronašle su svoj put od piste do ulične mode. I dok slavne dame, od Kendall Jenner do Rosie Huntington-Whiteley preferiraju originale, obične smrtnike razveselit će cjenovno pristupačnije alternative koje se sada mogu pronaći u COS-u, Anthropologieu pa čak i na Etsyju.

  • +7
Hit naušnice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo