crna blejzer haljina

Ovaj minimalistički komad osvojio je modni svijet ženstvenošću i elegancijom

01.05.2023 u 18:09

Bionic
Reading

Elegantna i senzualna crna blejzer haljina pokorila je modne piste i garderobe trendseterica, a dolazi u nizu različitih tkanina i krojeva

Crna blejzer haljina najsvestraniji je minimalistički stil za proljeće/ljeto 2023. koji osvaja ženstvenošću i elegancijom.

Riječ je o inačici sakoa, klasika koji je posljednjih sezona postao apsolutni hit, a ova verzija prozvana je i novom malom crnom haljinom - komadom kojim ne možete pogriješiti!

Crna blejzer haljina garancija je elegantnog looka u skladu s najnovijim modnim trendovima: dužine do sredine bedara, zadržava strukturu i liniju inspiriranu muškom garderobom, a istaknuta ramena naglašavaju figuru. Karakteristika su joj i široki reveri te kopčanje na jedan ili više gumba.

Ovaj model preplavio je modne piste na predstavljanjima novih kolekcija najutjecajnijih brendova, a dolazi u različitim krojevima i tkaninama. Od zavodljivog vrlo kratkog, preko dugačkog i elegantnog kroja, kakav su naglasili Bottega Veneta i Alexander McQueen, sve do ultra chic boucle verzije Chanela i hrabrijeg kroja s izrezom na trbuhu Off-Whitea.

  • +2
Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Osim modnih pista, crna blejzer haljina osvojila je najutjecajnije trendseterice poput Hailey Bieber, koja ju je nosila uz loaferice i najlonke ili uparenu s visokim čizmama, te Ane de Armas, koja je u ovom komadu pokorila crveni tepih uoči premijere filma 'Ghosted'.

Kao što smo vidjeli na primjeru modnih influencerica, ovaj svestrani komad možete nositi u senzualnoj verziji s prozirnim i čipkastim crnim najlonkama, potom s klasičnim salonkama, mokasinkama i sandalama, a na raspolaganju vam je odabir niza krojeva te ćete lako pronaći baš onaj savršen za svoju liniju.