NAJBOLJI ŽENIN PRIJATELJ

Svi su poludjeli za ovim čudnovatim grudnjakom od ručnika: U čemu je kvaka?

10.08.2017 u 12:29

Bionic
Reading

Jeste li čuli za Ta-Ta-Towel? Prema riječima dizajnerice Erin Robertson, riječ je o novom 'najboljem prijatelju' svake žene, koji će spriječiti znojenje ispod grudi nakon tuširanja. Na prvu izgleda kao šal, koji se 'kači' za grudi, no zapravo je riječ o mekanom ručniku, koji je dizajniran tako da drži i podiže grudi, ujedno ih održavajući suhima

Ideja kreatorice Erin Robertson iz 2015. godine, pretvorila se u proizvod, o kojem se ovih dana priča diljem svijeta, a žene se ne mogu odlučiti je li im on hit ili totalni promašaj.

The Ta-Ta Towel is just what it sounds like. #protectyourtatas #lifeisanadventure @tatatowels

Objavu dijeli INSIDER (@thisisinsider)

Riječ je o Ta-Ta-Towelu, neobičnom ručniku, koji izgleda poput šala, a čiji je jedini cilj da nakon tuširanja, dok se pripremate za posao ili izlazak, a ne želite se odjenuti dok ne završite sa šminkanjem, drži i podiže vaše grudi, a zadatak mu je spriječiti znojenje ispod njih.

Na ideju je Erin došla dok je živjela u Los Angelesu i spremala se na prvi izlazak s muškarcem koji joj se sviđao. 'Kako sam izašla ispod tuša i krenula se spremati, nisam se mogla prestati znojiti. Ne zbog toga što sam bila uzbuđena zbog izlaska, već zato što je bilo ljeto, a klima mi je otkazala poslušnost. Pokušala sam sve.

Stavljala sam papire ispod grudi, posipala baby puderom, čak sam i majicu postavila ispod grudi. Dok sam sušila kosu, počela sam razmišljati kako mora postojati neki način da se spriječi znojenje, a da se ne moraš odijevati prije nego si spremna za izlazak', ispričala je dizajnerica, koja je potom posudila šivaću mašinu, putem Youtubea naučila kako se šiva i nastao je Ta-TaTowel.

  • +6
Ta-Ta-Towel Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia TaTaTowel.com

Erin Robertson svoj izum preporuča i svim dojiljama, budući da je Ta-Ta-Towel napravljen od kvalitetnog materijala pa spriječava da mlijeko iscuri.

Cijena ovog neobičnog ručnika, kojeg možete naručiti putem službene internet stranice, iznosi oko 285 kuna.