KAKAV PRIZOR

Svi pričaju o toplesu Nike Turković: Pohvalila se novom tetovažom i 'slučajno' pokazala čipkaste gaćice

30.08.2022 u 18:59

Bionic
Reading

Mladu pjevačku zvijezdu mnogi rado slušaju, gledaju, komentiraju ali i kopiraju. Svojim skladbama fanove osvaja i odličnim stilom, a sada ih je iznenadila pozirajući u golišavom izdanju

Nika Turković objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u toplesu, a na sebi je nosila samo zelene gaćice s čipkom. Zgodna 27-godišnja pjevačica okinula je poziranje s boka, a sve kako bi pratiteljima pokazala novu tetovažu.

Glavu djelomično zaklonila ramenom a prema objektivu fotoaparata uputila je zavodljivi pogled. 'Nova tetovaža i tigrove pruge', opisala je Nika kratko, a pratitelji su je nagradili brojnim lajkovima i komplimentima. Pjevačica i fashionistica nedavno je posjetila Tjedan mode u Kopenhagenu. Inače je poznato da uživa u modi i da voli planirati outfite za važne događaje unaprijed.

Nika je ranije objasnila kako ulaže u komade, nosi i kupuje vintage stvari i minimalno konzumira fast fashion. Pazi kakve materijale kupuje i da ne zatrpava ormar. Najviše uživa u modi 90-ih i voli sve što je miks muško-ženskog. Nije tip od haljina a najbolje se osjeća u dobrim trapericama ili hlačama, potkošuljama, sakoima i jaknama. Na nogama najčešće ima tenisice ili čizme, a u novije vrijeme nosi i štikle.

Svojedobno je za tportal komentirala to što je svrstavaju na liste najbolje odjevenih. 'Jako mi to laska i jako sam počašćena jer obožavam modu i uvijek se volim igrati njome. Mislim da moda sačinjava dio imidža, stoga joj uvijek pridajem određenu važnost', rekla nam je tada.

Nika Turković Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX