JULIANA AWADA

Svi pogledi su pratili prelijepu prvu damu: Dostojna konkurencija Melaniji Trump i Brigitte Macron

24.01.2018 u 12:07

Bionic
Reading

Juliana Awada, supruga argentinskog predsjednika Mauricija Macrija, po mnogima je jedna od najljepših prvih dama, a po pitanju mode dostojna je konkurencija Melaniji Trump i Brigitte Macron

Argentinski predsjednik Mauricio Macri započeo je europsku turneju u Rusiji, a društvo mu prati prelijepa supruga Juliana Awada koja svojim besprijekornim outfitima izaziva pozornost gdje god da se pojavi.

Nakon što je Ruse u Moskvi opčinila u bijelom kompletu s modernom verzijom šubare, lijepa Argentinka libanonsko-sirijskih korijena ponovno je dokazala zbog čega joj je 2016. Vogue dodijelio titulu jedne od najbolje odjevenih žena na svijetu.

  • +5
Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Prilikom posjeta spomeniku 2. svjetskog rata, grobu neznanog heroja u Aleksandrovskom vrtu pokraj zidina Kremlja, Awada se odlučila za jednostavnu bež kombinaciju: svilenu košulju s ukrasnom trakom i hlače kombinirala je s elegantnim kaputom, a kosu je skupila u svoj zaštitni znak, ležerni rep.

  • +5
Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kao i obično, pridržavala se make up pravila 'manje je više', pa je šminkom naglasila lijepe crte lice i osunčani ten.

Juliana Awada (43) s nevjerojatnom lakoćom slaže fantastične oufite, što nimalo ne čudi jer njezina obitelj posjeduje tekstilno carstvo u sklopu kojeg se nalazi poznati argentinski brend Awada.

  • +7
Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Usporedbe s neponovljivom Jackie Kennedy zavodljiva brineta smatra pretjeranima: 'Jackie je bila ikona jedne ere, ali imam osjećaj da sam ja ipak daleko od nje. Odabrala sam biti autentična, imati svoj stil i ne uspoređivati se ni s kim.'