LIJEPE I PRAKTIČNE

Svi ih žele: Ovoga ljeta vam samo trebaju ove hlače koji figuru čine vitkijom

19.06.2020 u 09:57

Bionic
Reading

Pareo hlače idealan su komad za ljetne vrućine, a ove će sezone biti apsolutni 'must have'

Udobne, lijepe i vrlo praktične, pareo-hlače nadahnute su estetikom dalekih egzotičnih destinacija poput Azije ili Afrike, a njihova je prednost i u tome što će u trenu uspješno izdužiti siluetu.

Pareo je za mnoge idealan komad za odlazak na plažu, a njegova jednostavnost i praktičnost itekako mu idu u prilog.

Ove je sezone pak došlo vrijeme za izlazak na modnu scenu cool hibrida koji kombinira udobnost hlača i ženstvenost parea, a riječ je zapravo o trendi hlačama na preklop.

Ovaj udobni ljetni komad u kojem bez problema možete provesti cijeli dan, spaja dizajn tradicionalnog parea s revolucionarnim vezivanjem oko struka, odnosno preklapanjem koje je osmislila modna legenda Diane Von Furstenberg, zaslužna za jedan od najpopularnijih modela haljina svih vremena - haljine na preklop.

Ovakve su haljine u trendu još od 70-ih no ni danas nisu ništa manje aktualne jer ističu najbolje adute, a prikrivaju nedostatke.

Zahvaljujući dizajnu, pareo-hlača svaku će figuru učiniti vitkijom, a mogu se iskombinirati na bezbrojne načine pa tako ovakve ljetne hlače možete nositi s kratkim topom, bluzom golih ramena, T-shirtom, majicom-potkošuljom...

  • +4
Pareo-hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Mango

Cool izgled je zagrantiran, a ovaj zanimljivi križanac zasigurno će osvojiti trendseterice koje bi ljeti rado nosile hlače širokih nogavica no nisu sigurne hoće li im baš laskati liniji.

Da se radi o hit ljetnom komadu potvrđuje i ponuda u popularnim high street trgovinama od Zare, Manga, Uterqüea...