MODNA OPSESIJA

Svi ga žele kopirati: Ovaj outfit idealna je zimska kombinacija

18.12.2017 u 13:00

Bionic
Reading

Svake godine u zimskim mjesecima, društvenu mrežu Pinterest preplave inspirativne modne kombinacije, a sudeći prema njoj ovo je idealna zimska kombinacija

Riječ je o kombinaciji traperica skinny kroja i bogatog pletiva, a modnim ovisnicima na Pinterestu za oko su zapela tri specifična stajlinga s navedenim odjevnim komadima.

Idealnom zimskom outfitu, španjolska modna blogerica Maria Turiel Soler podarila je casual izgled zahvaljujući odabiru uskih, crnih traperica s prorezima u paru prugastom košuljom nošenom ispod sive veste predimenzionirana kroja. Pletena kafa s coflekom kao neizostavan zimski dodatak i par bijelih tenisica poslužile su za stiliziranje kombinacije koja, sudeći po Pinterestu, slovi za veliki hit.

Pletiva neutralnih boja visoko kotiraju na Pinterestu, a stajling njemačke blogerice Jessie Weiß u znaku mekane veste brenda Maiami jedan je od popularnijih.

Američkoj blogerici Sashi Simon nije nikakva nepoznanica dominiranje modnim segmentom društvene mreže Pinterest, a njezine kombinacije luksuzna dojma i na Instagramu rezultiraju velikim uspjehom.  Sudeći prema njezinom izdanju koje se posebno svidjelo modnoj javnosti na Pinterestu, postizanje luksuznog dojma kombinacije skinny traperica i pletiva leži u odabiru savršeno skrojenih komada bogate palete boja koji djeluju skladno s odabirom modnih dodataka.

Poput utjecajnih modnih blogerica, kombinaciji skinny traperica i pletiva u zimskim mjesecima nije odoljelo ni mnoštvo trendseterica poput članica klana Kardashian i manekenske zvijezde Gigi Hadid

  • +4
Slavne trendseterice u zimskim izdanjima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia