POZIRALA ZA VOGUE

Svi bruje o vrtoglavom dekolteu: Sjedokosa Jamie Lee Curtis i u sedmom desetljeću izgleda fantastično

09.01.2023 u 09:36

Bionic
Reading

Jamie Lee Curtis, 64-godišnja glumica koja se proslavila u filmovima 'Riba zvana Wanda', 'Noć vještica' i 'Šašavi petak', iako je u sedmom desetljeću - može se pohvaliti vitkom figurom

Američka glumica, čiji je otac poznati glumac Tony Curtis, svoju fantastičnu liniju, na kojoj bi joj mogle pozavidjeti i puno mlađe kolegice, pokazala je u najnovijem fotosessionu za Vogue.

Sjedokosa zavodnica pozirala je u crnoj haljini s detaljima načinjenima od prozirne tkanine, otkrivši dekolte, struk i noge.

Jamie Lee, glumica koja sa suprugom Christopherom Guestom ima kćeri Annie i Ruby, svoj mladolik izgled duguje zdravom načinu života, a za razliku od drugih kolegica u Hollywoodu, nije baš oduševljena estetskim zahvatima.

'Sadašnji trend filera i zahvata, opsjednutost filtriranjem i stvarima koje radimo kako bismo prilagodili svoj izgled brišu generacije ljepote. Kada jednom odlučiš petljati po licu, nema povratka', rekla je Curtis.

  • +5
Jamie Lee Curtis Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Godine 1989., kada su joj zbog manjeg estetskog zahvata na očima prepisani lijekovi protiv bolova, razvila je ovisnost o njima, a nju je tajila punih deset godina.

Zbog estetske kirurgije postala je ovisna o tabletama Vicodin, a sada je 'čista' već pune 22 godine, otkrila je za Vanity Fair.