A VI?

Sve više ljudi uživa u seksu u troje

17.06.2013 u 11:13

Bionic
Reading

Zabrinjavajuće je to što više od polovice ispitanika izjavljuje da su prakticirali seks sa strancem, i to bez zaštite!

Britanski tabloid The Sun proveo je veliko istraživanje o seksualnim navikama Britanaca u kojemu je sudjelovalo 20 tisuća njihovih čitatelja. Najzanimljivije otkriće je da čak 26 posto muškaraca te 23 posto žena često prakticira seks u troje.

Oko 72 posto ispitanika priznaje da prilično često uživaju u seksu na otvorenom, a to uključuje javna mjesta. Gotovo četvrtina muškaraca i žena priznala je da nisu mogli odoljeti aferi na poslu, a jednak broj ispitanika uživao je u seksu na jednu noć nakon kojeg su – pobjegli.

Zabrinjavajuće je to što više od polovica ispitanika izjavljuje da su prakticirali seks sa strancem, i to bez zaštite! Iako su svjesni potencijalnih bolesti, kažu da su se jednostavno prepustili strasti i uživali.

Istraživanje otkriva i da su žene te koje ranije stupaju u seksualne odnose od muškaraca. Većina ih je nevinost izgubila prije 16. godine, odnosno više od trećine ispitanica, a u toj dobi nevinost je izgubilo tek 20 posto muškaraca.

Žene priznaju i da im je najnovija literatura poput knjige '50 nijansi sive' poslužila kao motivacija za istraživanje vlastitih tamnih strana seksualnosti. Erotska literatura pokazala se kao vrlo zanimljiva i za žene i za muškarce. O fantazijama iz takvih knjiga puno otvorenije govore žene nego muškarci.

Gotovo 80 posto žena priznalo je da koriste seksualne igračke, ali te prizore ne dijele sa svojim partnerima. Ipak, više od 40 posto ispitanika oba spola uživa u igricama tijekom seksa, poput igranja uloga i odijevanja seksi odjeće.