IZNENADITE IH!

Sve što niste znali o muškim seksi tajnama

24.08.2011 u 08:43

Bionic
Reading

Muškarci su čudna bića i uvijek nas nanovo iznenade nekim postupcima, ali su i tajnoviti kada se radi o nekim osobnim stvarima. Srećom, u jednoj su anketi ogolili dušu i priznali svoje male tajne poput onih o omiljenoj pozi i fantazijama

Za Ivillage otkrili su detalje o svom seksualnom životu i sitnim tajnama, a ovo se neke od najzanimljivijih koje će damama možda pomoći da ih bolje shvate.

Zašto je doggy položaj broj jedan?

Studije i ankete kažu da je ovaj položaj muškarcima apsolutni broj jedan. Osim što muškarci vole biti iza svoje partnerice, rezultati kažu da ni damama ova poza nije mrska. Seksologica Susan Crain Bakos kaže da je to dobitna poza za oba partnera jer muškarci imaju kontrolu i mogu duboko penetrirati, a ženama stimulirati G-točku, što ih može dovesti do eksplozivnog orgazma.

Što još vole u krevetu?

U svim fantazijama oni su glavni glumci, ali okružuje ih više glumica. Također ih privlači seks na javnom mjestu ili kad ih netko gleda. Ako svog dragog ne želite dijeliti s drugima, probajte igru vezanjem, igrajte se sami sa sobom i dopustite mu da gleda, a pali ga i ideja o analnom seksu.

Je li veličina važna?

Psiholog i seksolog Edward Fernandes smatra da muškarci po ovom pitanju često rade od buhe slona, ali u obrnutom značenju. Kaže da previše brinu je li im penis dovoljno velik zbog nesigurnosti u svoju izvedbu. Ako ste u krevetu i imate potrebu komentirati njegovu veličinu, jedini dozvoljeni opisi su 'velik' i 'još veći'.

Masturbacija

Baš svi muškarci ovako se zabavljaju, i to vrlo često. To je nepromjenjivo stanje i jedino loše u tome može biti učestalost. Ako to prečesto radi, teže će postići orgazam dok je u krevetu s vama.

Pitajte ga o čemu mašta
A analne igre?

Vaš partner možda ne voli pričati o ovoj temi, ali u posljednje vrijeme mnogi su svjesni da se upravo u analnom otvoru nalazi njihova G-točka koja im može priuštiti vrtoglavi orgazam. U svakom slučaju, ako ste za ovakvu vrstu eksperimentiranja, prvo porazgovarajte s njim da ne bi bilo neugodnih iznenađenja.

Zar stalno misle na seks?

Iako žene ovom tvrdnjom često vole izazivati krivnju kod partnera, izgleda da to baš i nije točno. Velika studija rađena u Americi kaže da više od polovice muškaraca na seks pomisli tek jednom ili nekoliko puta dnevno. Tome u prilog idu rezultati Kinsey instituta prema kojima mlađe žene više cijene seks, a muškarci se vole maziti.

Vole li više seks, ručni rad ili oralni seks?

Ako ste ikad pomislili da muškarci više vole oralni seks nego penetraciju, u krivu ste! Muškarci se jednoglasno slažu da ništa ne može nadmašiti valjanje među plahtama - s vama.

O erekciji

Vrlo su jasni po tom pitanju i kažu da nema erekcije ukoliko nisu uzbuđeni. Trenuci u kojima ne mogu kontrolirati svoje tijelo je kad sanjaju slatke snove… Većina muškaraca probudi se s penisom u erekciji, ali seksologica Bakos podsjeća da je ova pojava sasvim prirodna i zdrava. Jutarnja erekcija znak je da se proizvodi dovoljno testosterona.

Zašto su testisi toliko elastični?

Testisi su, laički rečeno, poput spremnika za spermije i održavaju ih na potrebnoj temperaturi iako se mijenja temperatura tijela ili okoline. Zato znaju biti opušteniji kad je vruće ili se malo stisnuti ako je hladnije.

Obrezan ili neobrezan?

Ovo ste već sigurno čuli, ali seks može biti izvrstan u oba slučaja. Ono što će vas možda iznenaditi je da ste isprobali i jedno i drugo, a niste znali. Kad je penis u erekciji, kožica se povuče pa, bez obzira na to je li obrezan, izgleda isto.