GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE

Sve je iznenadila: Serenu Williams nismo nikad vidjeli u ovakvom izdanju

09.07.2019 u 19:07

Bionic
Reading

Slavna sportašica Serena Williams za Harper's Bazaar snimila je dosad najprovokativniji fotosession u kojem se pokazala u posve prirodnom izdanju

Proslavljena tenisačica koja se plasirala u svoje 12. polufinale Wimbledona iznenadila je obožavatelja u dosad neviđenom izdanju u dugoj zlatnoj haljini koja je otkrila dio njezine stražnjice budući da 37-godišnja Amerikanka nije nosila donji veš!

  • +4
Serena Williams Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Najvažniji uvjet za ovo snimanje je bilo to da se fotografije ne fotošopiraju što je bio zahtjev upravo legendarne tenisačice.

'Zvali su me svim mogućim imenima. Rugali su mi se zbog oblika tijela. Bila sam manje plaćena zbog svog spola. Kažnjena sam u finalu turnira jer sam izrazila mišljenje ili promrmljala preglasno... A to su samo stvari koje javnost vidi. Ukratko, nikad nije bilo lako. Ali onda pomislim na sljedeću djevojku koja će doći, a koja izgleda poput mene i ponadam se, možda će joj moj glas pomoći', izjavila je Serena Williams za Harper's Bazaar.

Ipak njezine se fotografije nekima nisu baš svidjele. 'Sramota za nju i časopis', 'Oprosti, ali ne', glasili su neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, Serena je u braku sa suosnivačem mreže Reddit Alexisom Ohanianom i ponosni su roditelji kćerkice Alexis Olympije.