GOTOVO SAVRŠEN!

Svatko bi poželio živjeti u ovakvom stanu

13.06.2013 u 08:00

  • +8

Inspirirajući stan

Izvor: Ostale fotografije / Autor: studiomobile.org

Bionic
Reading

Sve u stanu odiše prozračnošću – od većih komada namještaja pa sve do najsitnijih detalja. Unatoč obilju bijele boje, uspješno je izbjegnuta hladnoća

Već i letimičan pogled na fotografije stana smještenog u blizini Venecije inspirirat će vas u sekundi. Mnogo bijele boje i prozračnosti zaslužno je za zarazno dobru atmosferu interijera. Ovaj prekrasni penthouse smješten je u stambenoj zgradi iz 60-ih godina prošloga stoljeća, ima otvoren tlocrt i prostranu terasu s koje se pruža prekrasan panoramski pogled na okolicu.

Tijekom vrućih ljetnih dana terasa postaje produžetak dnevnog boravka pa sve zajedno čini savršeno cjelinu u kojoj je življenje pravi užitak. Ovaj udoban i svijetao stan nije toliko velik koliko se na prvi pogled čini, a za to je zaslužan bijeli namještaj koji je integriran u zid.

Sve u stanu odiše prozračnošću – od većih komada namještaja pa sve do najsitnijih detalja. Unatoč obilju bijele boje, uspješno je izbjegnuta atmosfera hladnoće. Stan se doima toplo, udobno i ugodno. Slažete li se i vi s tim? Provjerite u našoj fotogaleriji.