SVE ZBOG DRUGOG AVIONA

Povratak u Australiju za Meghan i Harryja umalo pošao po zlu, pilot u zadnji tren manevrom izbjegao dramu

26.10.2018 u 10:15

Bionic
Reading

Da se događa drama na Qantasovom čarter letu, u Boeingu 737, primijetili su tek rijetki, no nikome nije bilo svejedno jer su se u njemu zatekli vojvoda i vojvotkinja od Sussexa koji su se vraćali u Australiju. Na sreću, zbog dobre odluke pilota sve je završilo dobro

Avion, u kojem su se nalazili princ Harry i trudna Meghan Markle, koji su se s Tonge vraćali u Australiju, prošao je pravu dramu. Samo nekoliko sekundi prije negoli je sletio u zračnu luku u Sydneyju, Boeing 737, inače Qantasov čarter let, ponovno je uzletio i izbjegao nešto što se moglo pretvoriti u pravu katastrofu.

Kako se naknadno doznalo, pilot Boeinga Nigel Rosse odlučio je na svoju ruku prekinuti slijetanje i napraviti još jedan krug nad zračnom lukom, a sve zbog drugog aviona koji se presporo kretao po pisti i nikako nije započinjao s uzlijetanjem.

  • +15
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Još jedan avion našao se na pisti, no bio je prespor, zbog čega nismo mogli sletjeti. Da nisam odlučio prekinuti slijetanje, našli bismo se preblizu njima', otkrio je pilot.

Iz Kensingtonske palače još se nisu oglasili ni komentirali ovaj događaj.