SANDRA BAGARIĆ:

'Svaka čast mome mužu što me trpi'

01.03.2012 u 09:00

Bionic
Reading

Sandra Bagarić za sebe kaže kako se ponekad osjeća kao Pepeljuga, ponekad kao princeza na zrnu graška, a ta operna pjevačica koja je u braku više od 18 godina otkriva i kako seks nakon niza godina postane puno pitomiji

'Kao što sve u životu ima amplitude, tako i duge veze imaju svoje amplitude. Hormoni, godine i rutina čine svoje, ali treba 'plijeviti' taj odnos i treba pronaći neke zajedničke interese. Treba se podržavati, naravno da se u jednom trenutku dvoje ljudi i raziđe. Svi smo različiti, ali upravo to uvažavanje te različitosti, tolerancija u odnosu i zajednički hobiji su ključni. Moj suprug i ja imamo posao koji nam je na neki način zaista hobi, mi ga ne doživljavamo poslom. I zaista, kroz tu našu glazbenu komunikaciju mi putujemo, automatski si priuštimo izlete u neke nove svjetove i kulture. Imamo vremena pobjeći iz svakodnevice i posvetiti se sebi, to je jedan od ključnih razloga zašto naša veza traje već 18, 19 godina', rekla nam je Sandra Bagarić.

'Naravno da je u početku apsolutno bio bitan seks, nećeš ostati s nekim s kime ti je seks loš, pa makar on bio divan i krasan čovjek. S vremenom taj seks, naravno, postane neka rutina, ukoliko naravno nisi perverzan i ne izučavaš sve te seksualne spravice ili ne upotpunjavaš svoje seksualne apetite sa strane s nekim drugim osobama. Taj seks prerasta u nekakav, mogu reći, pitomiji seks, ali u toj rutini i pitomosti otkrivam sve više pozitivnosti. Koliko je god on bio predvidiv, toliko je prekrasno, nema izučavanja, moj muž što ja volim, a ja znam što on voli. Naravno da se ponekad dogode situacije kada pomisliš: 'Vau, pa nije to za baciti!, naravno da ima dana kada to samo odradiš. Seks je na početku veze vrlo bitan i važno je da ti ta osoba paše i da imate iste apetite. U seksu ne smatram ništa perverznim ako se dvije osobe vole i ako je to između njih. No, naravno, nakon određenog broja godina postane malo rutiniraniji.'

Sandra otkriva kako je vrlo iskrena i direktna osoba, pa joj tako suprug često kaže: 'Poštedi me svoje iskrenosti.' Sandra priznaje i kako je koketa. 'Dolazi proljeće, gotovo svakome od nas se desi da osjeti leptiriće, da mu se desi neko koketiranje. Ja jesam koketa, mislim da u tome površnom koketiranju nema ništa loše, dapače, može biti stimulirajuće, pa ako nekada i u mislima zgriješim, još sam bolja doma, bolja majka i kućanica, a moj suprug dobije bolji ručak', otkrila nam je Sandra.

Operna pjevačica koja sa suprugom Darkom Domitrovićem uživa više od 18 godina, a imaju i dva sina kaže: 'Ja sam ponekad Pepeljuga, ponekad princeza na zrnu graška, zavisi kakva su ta tri moja muškarca prema meni. No ima dana kada sam u tim nekakvim svojim hormonima, kada sam teška sama sebi i sama bih sebi lupila šamar i sama bih se sa sobom posvađala i svaka čast mome mužu što me trpi tada', kaže Sandra, napominjući kako uza sve to samu sebe smatra pravom tradicionalnom balkanskom ženom koja kuha i obitelj svakodnevno okuplja oko stola.