FASHION GURU

Sva sreća da Maja Šuput nije ovakva hodala gradom jer bi sudara bilo i previše

  • 29.12.2023 u 15:37

  • Bionic
    Reading

    Za televizijski doček Nove godine na CMC-u Maja Šuput pretvorila se u hodajuću disko kuglu, još jednom potvrdivši svoj status kraljice kiča

    Godina je pri kraju, pa da nekako zaokružimo ovu staru, a s čim drugim nego kičem.

    A tko je kraljica kiča u Hrvatskoj nego jedna i jedina Maja Šuput. Znamo da je Lady Gaga u svojim počecima intrigirala javnost svojim neobičnim stilom, ali ovakve instalacije koje je nosila Maja cijele godine, daleko su od arta koje je nosila Gaga. Ma zašto uopće stavljam u istu rečenicu njih dvije?

    Meni je ipak drago da postoji barem netko kao Maja kod nas, uostalom o čemu bih inače pisao. Ovoga puta nam je za kraj godine pokazala najveću disko kuglu u Hrvata koju netko može odjenuti.

    Sva sreća da nije takva hodala gradom jer bi sudara bilo i previše, a možda bi i koji avion zveknuo. Vitkog tijela, svježeg lica i haljine koju jedino ona može staviti na sebe, a sako eventualno Nika Turkovićeva, proslavila je novu godinu na CMC-ju.

    • +23
    Novogodišnji Party CMC-a Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo / Dalibor Petko Show

    Kada pogledaš ostale gošće, na proslavi poput Bačićke ili Šušnjare, onda se mora priznati da je Maja najglamuroznija od svih gošći. Jedva čekam što će nam prirediti u idućoj godini, nadam se da neće odustati od svoga kiča.

    • +3
    Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.