PRONAŠLI SMO JEFTINU VERZIJU

Supruga Justina Biebera stajling je začinila genijalnim čizmama koje će ove jeseni biti 'must have'

27.08.2020 u 10:41

Bionic
Reading

Osim po braku s kanadskom pop senzacijom Justinom Bieberom i karijeri modela, 23- godišnja manekenka Hailey Baldwin svjetsku prepoznatljivost stekla je i pažljivo osmišljenim kombinacijama kojima je zaradila titulu 'it' djevojke današnjice, a njen posljednji stajling ponovno je oduševio modne kritičare

Manekenska senzacija koja dolazi iz poznate glumačke obitelji Baldwin, izgleda sjajno i kad nije na crvenom tepihu, a navedeno redovito potvrđuje svojim street style kombinacijama. Supruga pop zvijezde Justina Biebera snimljena je na ulici Los Angelesa u još jednom genijalnom stajlingu koji je naišao na pozitivne reakcije.

23-godišnja ljepotica, koja je svoj stil krojila odrastajući u modnim krugovima i noseći revije vodećih dizajnera, u svakom trenutku u svom ormaru ima komade po posljednjoj modi koji još nisu ni dospjele na police trgovina, a jednim takvim hit komadom začinila je i svoj nedavni stajling.

Lijepa plavuša, čiji je otac glumac Stephen Baldwin, a stric Alec Baldwin, svoju istesanu figuru ovoga je puta odlučila istaknuti vrućim traper hlačicama i minijaturnim crop topićem koji je jedva prikrio njene grudi, a sve je začinila sivim predimenzioniranim sakoom muškog kroja, crvenom torbicom i hit čizmama s potpisom brenda Bottega Veneta.

Efektne kožne čizme nemoguće je ne uočiti zahvaljujući gumenom potplatu u crvenoj boji. Robusne čizme ove će jeseni imati vodeću ulogu na modnoj sceni, a ove Bottegine uzdanice sigurno će biti jedne od najpoželjnijih u narednim mjesecima.

Ukoliko vam je cijena od 6.700 kuna koliko koštaju ove čizme preskupa, predlažemo vam da zavirite na police high street trgovina i pronađete jeftiniji model. Sličnu verziju Botteginih čizmi mi smo pronašli u Topshopu, a super vijest je da su trenutno snižene na 730 kuna.

  • +7
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: BG004/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia