Pratelji oduševljeni

Supruga Gorana Ivaniševića novom frizurom osvježila izgled: Pogledajte kako sada izgleda

13.03.2024 u 09:00

Bionic
Reading

Dolaskom proljeća mnogi nekako najčešće čeznu za efektnim promjenama koje čine razliku, a ima li bolje promjene od nove frizure? Time se vodi i Nives Ivanišević te je sve iznenadila novim lookom

Radijska voditeljica dozira objave na društvenim mrežama, a sada se pohvalila drastičnom promjenom imidža na koju se odvažila, a koju su mnogi nepoznati i oni poznatiji pratitelji (poput Sonje Kovač, Jelene Glišić, Barbare Kolar i Nine Badrić) pohvalili te joj dali do znanja da joj nova frizura sjajno pristaje.

Zadržala je svoju poznatu boju kose, a nije dirala ni duljinu, ali sada ima - šiške. Oni koji je prate na Instagramu redovito hvale njen izgled (jer je najčešće u prirodnom izdanju, s minimalnom šminkom) govoreći da je vrijeme za nju stalo. Svojedobno je progovorila o komplimentima da je seks-simbol i otkrila je li oduvijek voljela samu sebe.

Rekla je da se zafrkava da svaki tjedan ima neki drugi kompleks, no da je to toliko ne zaokuplja. 'Kad sam bila mlađa, mislila sam da imam velik nos, ružne noge, lošu kosu... Sad mi je izgled manje bitan i više ne razmišljam kako ću izgledati. Vanjske stvari ne određuju te kao osobu pa se ne doživljavam kao seks-simbol', izjavila je tada.

DAN NAJBOLJE DOMAĆE GLAZBE

Večernji izlazak zaljubljenih Gorana i Nives Ivanišević: Evo tko je još od poznatih bio na svečanosti Narodnog radija

Pogledaj galeriju