lejla hajrović

Supruga dinamovca ne odvaja se od najpoželjnije torbe na svijetu za kojom uzdišu sve modne ovisnice

03.02.2020 u 22:45

Bionic
Reading

Lejla Hajrović strastvena je zaljubljenica u modu, zbog čega je nedavno pokrenula i svoj YouTube kanal posvećen modi i putovanjima. Kao i većina žena, supruga dinamovca Izeta Hajrovića posebno je slaba na dizajnerske torbe i cipele kojih u svojoj kolekciji ima zavidan broj, a u posljenje vrijeme ne odvaja se od skupocjene torbe koja je proglašena najtraženijom u protekloj godini

Supruga Dinamovog napadača Izeta Hajrovića, 30-godišnja Lejla Hajrović, redovito je od glave do pete odjevena u skupocjenu odjeću i modne dodatke u kojima se rado naslikava za društvene mreže.

Na Lejlinom Instagramu preko 270 tisuća fanova redovito crpi inspiraciju iz njezinih stajlinga, a ono što smo primijetili je da se vatrena Dinamovka u posljednje vrijeme ne odvaja od skupocjene pouch torbe s potpisom brenda Bottega Veneta, čija cijena dostiže vrtoglavih 18.000 kuna.

Popularna torbica proglašena je najpoželjnijim komadom u 2019. godini prema godišnjem izvještaju modne tražilici Lyst, što nimalo ne čudi, obzirom da je spomenuta u protekloj godini preplavila internet, a popularnost ove torbe ne jenjava ni u 2020.

Lejla je nedavno pouch torbu u bež boji nosila u kombinaciji s crnim trapericama, štiklama i kožnom jaknom, dok je nekoliko dana prije torbu prošetala centrom grada, uskladivši je s kratkim teddy kaputom, pripijenim hlačama, bijelom dolčevitom i bijelim gležnjačama na petu.

Da ne nosi isključivo skupocjene brendove Lejla je dokazala uskladivši Botteginu torbu s pristupačnim Zarinim trapericama, Saint Laurent sakoom, bijelom majicom i Marco de Vincenzo čizmicama.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Always on the go ✨

Objavu dijeli LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic)