DIVI JOJ SE I VOGUE

Supruga argentinskoga predsjednika nova je modna ikona

13.01.2016 u 12:10

  • +5

Juliana Awada-prva dama Argentine

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kad je Mauricio Macri prije nekoliko mjeseci postao predsjednik Argentine, naslijedivši na tom mjestu Cristinu Fernández de Kirchner, pozornost je privukla njegova atraktivna supruga, 41-godišnja Juliana Awada koja osvaja ljepotom, ali i istančanim modnim stilom

Moderna prva dama oduševila je modni svijet svojim stylinzima, ali i zapaženim street styleom. Zapela je za oko i američkom Vogueu koji ju je nazvao suvremenom verzijom Jackie Kennedy, što je vjerojatno jedan od većih komplimenata koji se može dobiti.

Lijepa Argentinka libanonskih i sirijskih korijena (rođena u obitelji imigranata) jako se dobro snalazi u modnom svijetu. Naime, njezina obitelj vlasnik je tekstilnog carstva u sklopu kojeg se nalazi brend Awada. Ljubav prema modi na nju je, kaže, prenijela majka koja je još uvijek u dobi od 80 godina na čelu obiteljske tvrtke Awada u kojoj je Juliana suvlasnica, ali i osoba zadužena za dizajn.

Elegantna i profinjena, ali itekako moderna prva dama jednako dobro izgleda u uskim trapericama i bijelim tenisicama i u elegantnim večernjim haljinama. Na predsjedničkoj inauguraciji u prosincu prošle godine nosila je bijelu koktel-haljinu s decentnim čipkastim detaljima, a modne pohvale zaslužila je i zbog odličnog bijelog odijela koje je nosila na predsjedničkoj debati. Ne čudi stoga da je godinu završila visoko na listama najbolje odjevenih žena na svijetu.

Nos visitó Papa Noel!!

A photo posted by Juliana Awada (@juliana.awada) on

Postales de la Asunción. Saliendo para el Colón.

A photo posted by Juliana Awada (@juliana.awada) on


Lijepu predsjednikovu suprugu može se često vidjeti s omiljenom torbicom Hermes Birkin u ruci. U svakoj je prigodi šik odjevena i osvaja ležernom elegancijom. Najčešće nosi neutralne boje, bež, boju konjaka i tamnoplavu, a za svečane prigode bira crnu ili bijelu boju. Bijele košulje, sako i klasične dizajnerske torbe njezin su zaštitni znak te prirodna šminka i raspuštena kosa.

Juliana Awada treća je supruga argentinskog predsjednika, a njoj je to drugi brak. U vezi su od 2009., a upoznali su se u teretani, u aristokratskoj četvrti Barrio Parque gdje oboje žive. Zbog nje je Macri, bivši gradonačelnik Buenos Airesa, ostavio tadašnju djevojku. Vjenčali su se 2010., a godinu dana kasnije rodila im se kći Antonia. Lijepa prva dama poznata je u argentinskom visokom društvu, a deset godina bila je u vezi s belgijskim grofom Brunom Laurentom Barbierom s kojim ima kćer Valentinu.

'Nisam se zaljubila u Mauricija na prvi pogled, ali čim smo počeli izlaziti, odmah sam znala da je on ljubav mog života', rekla je lijepa Juliana.

Postales de anoche: con Anto.

A photo posted by Juliana Awada (@juliana.awada) on

Como en cada elección, desayuno temprano, medialunas para los de mi mesa y votación.

A photo posted by Juliana Awada (@juliana.awada) on

Cierre en Humahuaca.

A photo posted by Juliana Awada (@juliana.awada) on

Ahora a las 21 en TN un día compartido con Viviana Canosa. (O en brindarporargentina.clarin.com )

A photo posted by Juliana Awada (@juliana.awada) on

Felices 5 años!

A photo posted by Juliana Awada (@juliana.awada) on