njemački kraljevski događaj godine

Studentica kriminologije izrekla je 'da' Princu Ludwigu u vjenčanici sa cvjetnim detaljima

20.05.2023 u 22:40

Bionic
Reading

Uz veliku pompu i popraćen kamerama, Princ Ludwig od Bavarske danas se vjenčao sa svojom zaručnicom Sophie-Alexandrom Evekink na raskošnoj ceremoniji u Njemačkoj. Njezina vjenčanica dolazi iz ruku dizajnera Reema Acre, rođenog u Libanonu

Par, koji je prošlog kolovoza potvrdio svoje zaruke, jutros se vjenčao u St Kajetanu u Münchenu, gdje su stotine ljudi stajale na ulicama kako bi ugledale mladenku. Sophie-Alexandre Evekink je doživjela kratak napad slabosti odmah nakon što je rekla: 'Uzimam'. Princ je, po riječima prisutnih, reagirao brzinom munje i spasio svoju izabranicu da ne padne.

A ona je inače studirala na prestižnom sveučilištu Oxford, gdje je doktorirala kriminologiju. 33-godišnjakinja je izgledala jprekrasno u klasičnoj bijeloj haljini, s cvjetnim detaljima na suknji 'princezastog' kroja i prozirnih dugih rukava.

Princ Ludwig i Sophie-Alexandra Evekin Izvor: Profimedia / Autor: Frank Hoermann / SVEN SIMON / imago stock&people / Profimedia

Svoje elegantno vjenčano izdanje upotpunila je dugim velom, koji je također bio ukrašen čipkastim cvijećem - u skladu s njezinom haljinom. Nosila je kosu napola podignutu, a a na glavi je imala dijamantni, cvjetni ukras za glavu. Za svoj look je iskombinirala i decentni nakit, naušnice s malim svjetlucavim križevima. Odlučila se za prirodni make-up.

Mladenci su umjesto darova, tražili donacije za projekte pomoći u Keniji i žrtvama nasilja koje su pobjegle u Bavarsku.Inače, Ludwig je najstariji je sin princa Luitpolda i pra-praunuk posljednjeg bavarskog kralja Ludwiga III., dok je Sophie rođena u Singapuru u nizozemsko-kanadskoj obitelji.