ANTENAPLUGGED

Struk Barbare Kolar manekenskih je proporcija

27.02.2014 u 13:23

  • +15

Massimo i Zoran Predin

Izvor: Promo fotografije / Autor: Srećko Niketić

Bionic
Reading

Sjajni glazbenici Massimo i Zoran Predin oduševili su Zagreb vrhunskom izvedbom brojnih hitova zatvorivši ovogodišnji Antenaplugged. Prepuni Green Gold Club posljednja je dva mjeseca bio dom koncertima uživo urbanih regionalnih glazbenih zvijezda. Tisuće ljubitelja dobre svirke uživalo je i pjevalo s glazbenim legendama

Massimo Savić je već tradicionalno 'gađao u srce' stotine dobro raspoloženih gostiju. Poznato je, što dokazuju i njegovi rasprodani koncerti, da je rado viđen gost svih događanja, pa tako i Antenapluggeda. U glas su s njim svi pjevali hitove 'Sretan put', 'Iz jednog pogleda' i 'Stranac u noći'. Pozitivna energija i vrhunski provod na zadnjem Antenapluggedu sigurno će dugo ostati u sjećanju svima koji su bili dio ove glazbene poslastice.

Zoran Predin je posljednji ovogodišnji Antenaplugged iskoristio za premijerno predstavljanje svog novog programa Gypsy Swing, koji je, ako je suditi prema reakcijama prisutnih, bio pun pogodak. Oduševljeni posjetitelji zajedno s Predinom u glas su pjevali sve pjesme te ga pozvali da se ponovno vrati na pozornicu.


Posljednju ovogodišnju glazbenu poslasticu Antenapluggeda nisu propustile ni brojne osobe iz društvenog života, među kojima i TV voditeljice Barbara Kolar i odnedavno plan N1 televizije Zoran Šprajc, glazbenici Petra Kovačević i Branimir Mihaljević, političari Jelena Pavičić Vukučević i Ivica Lovrić, PR guru Ranko Vučinić, bivše misice Ivana Delač Đolo i Nina Slamić te DJ-i Antene Zagreb Katarina Moškatelo, Luka Bulić, Saša Buneta, Saša Lozar i brojni drugi.

Barbara Kolar uživala je uz svoje omiljene glazbenike, a svi su njenu besprijekornu liniju gledali sa zavišću. Unatoč hlačama i tunici, Barbarin struk je bio u prvom planu.

Antenaplugged besplatni koncerti za najvjernije slušatelje započeli su prije dvije godine koncertima Gorana Bareta i Majki, Nene Belana i Fiumensa, Gustafa, Lukyja, Psihomodo popa i Urbana!