BLAŽENO NEZNANJE

'Stručnjaci' ne mogu razlikovati McDonalds od organske hrane!

22.10.2014 u 12:44

Bionic
Reading

Videouradak koji prikazuje 'stručnjake za hranu' kako komentiraju 'organsku' hranu nasmijat će vas i uvjeriti da ne treba sve informacije uzimati zdravo za gotovo

Zagovornici organske hrane danas su brojni, ali malo je onih koji zaista razumiju i poznaju takve namirnice. Većina ih se ipak pretvara da su vrsni stručnjaci, a to potvrđuje i najnoviji videouradak iza kojega stoji ekipa Lifehuntersa.

Domišljati dečki posjetili su godišnju konvenciju hrane u Houtenu s ciljem da zavaraju i ismiju sve one koji sebe ponosno nazivaju stručnjacima za organsku hranu. Posjetiteljima i izlagačima ponudili su proizvode koje su prije toga nabavili u McDonaldsu.

Prezentirali su ih na drugačiji način i nazvali su ih organskim namirnicama. Dok su svoju hranu nudili posjetiteljima i izlagačima, jedva su suzdržavali smijeh. 'Vrsni' poznavatelji organske hrane zaista su se pokazali velikim neznalicama.

'Sviđa mi se, vidi se da je riječ o čistom organskom proizvodu i baš zato je još ukusniji', pametno je zaključio jedan gospodin, a dvije mlade dame nadmašile su same sebe: 'Definitivno ima bolji okus nego hrana u McDonaldsu, a i dobro je to što je riječ o organskim namirnicama.' Što su još izjavljivali 'stručnjaci za hranu', pogledajte u videoprilogu.