ODREDIŠTE ZA PARTIJANJE

Strani mediji raspisali se o hvarskom tulumu princa Harryja

30.08.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Ugled grada Hvara kao ekskluzivne destinacije za lude zabave raste iz sata u sat, i to zahvaljujući razuzdanom tulumarenju princa Harryja koji je plesom i skokom u bazen u odjeći potaknuo zanimanje brojnih svjetskih medija

Odjeven u plavu košulju, traperice i šiltericu princ Harry, mlađi brat britanskog princa Williama plesao je potpuno bos u rub bazena u noćnom klubu Veneranda te se nakon toga

potpuno odjeven bacio u bazen. Kako navodi portal Travel Aol, nakon skoka u bazen, princ Harry je viđen u posuđenoj bijeloj majici i mokroj košulji zavezanoj oko struka kako nastavlja s tulumarenjem. Cijeli događaj snimile su kamere Dnevnik.hr-a, a vijest o tome kako se princ dobro i nezaboravno zabavlja u Hrvatskoj ubrzo je obišla cijeli svijet.

Vjeruje se da je Harry prije dva dana avionom stigao u Split te da boravi na jahti kod otoka Hvara, koji su čitatelji Conde Nasta proglasili jednim od deset najljepših otoka na svijetu. Tulumarenje princa Harryja svakako će biti odlična reklama za turizam tulumarenja u Hrvatskoj te popularizaciju samoga otoka Hvara koji glasi kao jedno od omiljenih odredišta bogatih i slavnih. Tako web site Suite101 navodi da je Hvar omiljena destinacija slavnih osoba jer im pruža privatnost i odmor od brojnih papparzza, a turistička zajednica njeguje politiku nedavanja izjava o slavnim osobama i njihovom odmoru na otoku.

Hvar su osim princa Harryja upravo zbog tih pogodnosti odlučili posjetiti i Brad Pitt, David Beckham, Stephen Spielberg i Sean Connery, a u hvarskoj luci viđene su jahte Billa Gatesa, zagonetnog kineskog milijardera Jimmyja Leeja i ruskog oligarha Romana Abramoviča.

Harryjevo tulumarenje na Hvaru nisu propustili popratiti DailyMail i The Sun predstavljajući tako hrvatske otoke kao idealno mjesto za lude noćne tulume. Princ Harry koji je nedavno prekinuo vezu s 25-godišnjom djevojkom Florence Brudenell-Bruce prošlu godinu proveo je, kako navodi DailyMail, naporno radeći i učeći, a sada se odlučio malo zabaviti te je za svoje odredište izabrao upravo Hvar.