PONUDA I CIJENE

Što se na sniženjima može ugrabiti za manje od 100 kuna?

10.01.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Siječanj je ljubiteljima mode zasigurno jedan od omiljenih mjeseci, s obzirom na to da upravo tada počinju najveći valovi sniženja. Ukoliko ove godine vaš novčanik može podnijeti samo minimalno potrošene iznose, ne očajavajte – za vas smo provjerili što u dućanima možete pronaći za 100 ili čak manje kuna

Dućane su već preplavili natpisi sa sniženjima, a iako je ovo tek prvi val popusta, te možda za skuplje komade vrijedi još malo pričekati, jednostavni, bazni modni komadi mogu se već pronaći po doista niskim cijenama. Za vas smo provjerili ponudu odjeće u Diademi, Bershki, Zari, Image Haddadu i Pull&Bearu te pronašli doista zgodne odjevne predmete koji koštaju 100 ili čak manje kuna.

Jednostavne pamučne majčice, suknjice ili obične traperice uvijek dobro dođu u ormaru, a ukoliko tome pridodate i koju zgodnu haljinicu, sudeći prema ponudi u našim dućanima, doista jeftino možete barem malo obnoviti garderobu.

Mango nudi doista zgodan izbor haljinica, koje mogu poslužiti za večernje izlaske, u kombinaciji s tajicama transformiraju se u efektne tunike, a cijena im je devedesetak kuna. Benetton i Pull&Bear nude dobar izbor uvijek korisnih majica kratkih rukava, a u Diademi se za manje od 100 kuna može pronaći i dobra tunika. Zara pak za manje od sto kuna nudi minice i kardigane, a ne treba zaboraviti niti na mode dodatke. Ukoliko ove zime još niste obnovili garderobu dobrim šalom, efektnom maramom koju možete nositi i na proljeće ili pak priželjkujete koji zgodan komad nakita, možete to iskopati po cijeni od već 60-70 kuna.