STROGI REŽIMI

Što se krije iza savršenih figura slavnih manekenki?

07.11.2012 u 09:22

Bionic
Reading

Anđeli Victoria's Secreta pokazali su kojim su sve žestokim režimima podvrgavaju uoči revije kako bi izgledali savršeno

Hilary Rhoda

Do početka tradicionalne modne revije Victoria's Secreta broje se sati, a uoči šetnje po pisti koja je više od obične revije modeli su otkrili tajne svojih strogih režima prehrane i vježbi.

Joan Smalls, Doutzen Kroes, Adriana Lima, Candice Swanepoel i nova zvijezda Hilary Rhoda na društvenim su mrežama obavještavale publiku o svojim posljednjim pripremama tijela uoči velikog događaja.

31-godišnja Adriana Lima objavila je na Twitteru svoju fotografiju nakon žestokog treninga, zapanjivši sve savršenim tijelom žene koja je drugo dijete rodila prije dva mjeseca. 24-godišnja Joan Smalls ponosno je na Twitteru objavila da je jučer vježbajući sagorjela više od 800 kalorija, a sve je potkrijepila fotografijom brojača kalorija. Prije modne revije, Victoria's Secretovi anđeli na intenzivnom su i strogom režimu prehrane i vježbanja kako bi postigli savršeni tonus tijela.

Anđelica Doutzen Kroes pokazala je što jede danima uoči revije, a obrok se sastoji od smoothieja, kokosa, kalcija u prahu i bobica acai, a vi samo zamislite čega se sve mora odreći da bi imala takvo tijelo.

24-godišnja Candice Swanepoel pokazala je kako uoči revije trenira boks, dok je Hilary Rhoda koja će ove sezone debitirati kao anđeo otkrila tajne žestokog treninga.

Supermodel Miranda Kerr redovito vježba pilates i jogu, trenira vježba snage s utezima i jede super zdravo.
Revija, koja će se snimati danas u New Yorku, a emitirati na CBS-u u prosincu, također će obilježiti desetu godišnjicu partnerstva nakita Swarovski i Victoria Secret Fashion Showa. Predstavit će se 65 kombinacija donjeg rublja, pistom će prošetati 28 pari anđeoskih krila, a na glamuroznom događaju nastupit će i Rihanna, Justin Bieber i Bruno Mars, piše Daily Mail.