BIZARNI SLUČAJ

Što se dogodi kada imaš previše novca? Kao Kris Jenner, zaboraviš da imaš stan jer ti on služi samo za pakiranje božićnih poklona i skladištenje šampanjca

25.09.2022 u 22:50

Bionic
Reading

Da kao glava obitelji, koja upravlja životima svojih slavnih kćeri, i sama uzme pozamašan dio kolača, poznato je odavno, a sada je Kris Jenner samo dokazala da očito ima i previše, jer više i ne zna što je i kada kupila

Zahvaljujući nevjerojatnom uspjehu obiteljskog reality showa 'Keeping Up With The Kardashians', sve članice ove obitelji, predvođene majkom Kris Jenner, na svoje su račune odavno pospremile milijune i milijune dolara.

Budući da više ne znaju u što bi uložile i kako bi oplemenile zarađeni novac, kupuju nekretnine, no očito ih imaju toliko da ni ne znaju koje su kuće u njihovom vlasništvu, a koje nisu.

Javnost se tako ovih dana zgražala upravo nad Kris Jenner nakon što je javno priznala da je zaboravila da je jedan stan, za koji je izdvojila nekoliko milijuna dolara, zapravo njezin.

  • +4
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Tijekom nove sezone njihovog reality showa, 66-godišnja biznismenka, čije se bogatstvo procjenjuje na oko 170 milijuna dolara, s kćerkom Khloe razgledavala je stan na Beverly Hillsu vrijedan 1,6 milijuna dolara. Tada joj je priznala da ga koristi samo za zamatanje poklona i skladištenje šampanjca.

UZ PLAŽU

Ova raskošna vila vrijedna više od 70 milijuna dolara ostavlja bez daha, a tek kad vidite pogled s terase...

Pogledaj galeriju

38-godišnja Khloe potom joj je podrugljivo dobacila: 'Jedva čekam da budem dovoljno bogata da zaboravim da imam neku kuću. Oh, čekaj, imam stan na Beverly Hillsu na koji sam zaboravila!'

Kris je kasnije priznala kako je kupila taj stan samo da bi imala bazu u kojoj bi bila bliže svojoj majci i rođakinji, a koje žive na tom području.