A DA NI NE ZNATE

Što omiljene poze u seksu govore o vama?

22.08.2013 u 09:15

Bionic
Reading

Možda ne volite govoriti o svojoj osobnosti, ali vaše geste i aktivnosti vas otkrivaju. Tako čak i poze u seksu otkrivaju nešto o vama

Vjerovali ili ne, vaša omiljena poza u seksu govori puno toga o vama. Želite li otkriti nešto više o svojemu partneru, promatrajte koje poze u seksu najčešće bira. Svaka ta poza otkriva nešto o njegovoj osobnosti, a mi vam pomažemo da to što bolje protumačite.

Doggy style poza

Volite doggy style pozu? To znači da ste vrlo logična i realna osoba koja čvrsto stoji na zemlji te život gleda kroz romantične naočale. Užitak je vaš prioritet, a drugi vas smatraju zabavnom osobom koja se zna dobro provoditi. Vi ste samouvjerena, otvorena i dominantna osoba.

Misionarska poza
Naginjete tradicionalnijim položajima u seksu? Vrlo ste diplomatski nastrojena osoba te sve oko sebe smatrate jednakima. Seks je za vas još samo jedan način da budete što bliži i što povezaniji sa svojim partnerom, a ova poza predstavlja penetraciju duboko u vašu intimnost.

Poza
žlice
A što ova poza govori i vama? Dok jedni za vas kažu kako ste učinkoviti, drugi kažu da ste lijeni. Ovaj položaj omogućuje duboku penetraciju, koja je uvijek bonus, no zahtijeva i vrlo malo truda. Možda jednostavno vodite vrlo užurban način života, ili pak imate partnera koji voli često prakticirati seks, posebice u vrijeme kada ste najumorniji.

Poza sendviča
Volite pozu sendviča? To znači i da volite tradicionalne odnose te ste potpuno zadovoljni vlastitom intimnošću. Ova poza je za parove vrlo intimna, naime partnerica ležeći u ovoj pozi otkriva kralježnicu, koja se smatra vrlo ranjivim dijelom tijela, a muškarac pokazuje svoju zaštitničku i brižnu stranu. Ova poza pokazuje kako ste odana, poštena i otvorena osoba.

Kaubojka
Volite ovu pozu? Niste baš ludi za karijerom, ne radite previše ili ne radite uopće ako je moguće i volite kad vam se sve servira na srebrnom pladnju? Da, vjerojatno ste jedinac i navikli ste da vam sve ide od ruke. Roditelji su toliko vezani uz vas (i vi uz njih) da je moguće da su vam oni namjestili sadašnju djevojku. No razmislite koliko dugo će joj biti važno to što vas je ujak zaposlio pa imate dobre prihode jer neće dugo servirati samo ono što vi naručite.