SEKSI TAJNE

Što njegov stil vođenja ljubavi govori o njemu?

11.04.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Je li vaš partner sramežljiv, zaigran ili pak otvoren za sve opcije? Upravo vam detektiranje njegova omiljenog stila vođenja ljubavi može omogućiti da ga za vrijeme vrućih igrica potpuno izludite te pogodite što ga točno pali

Način na koji vaš partner vodi ljubav otkriva njegovu osobnost i način na koji on najviše uživa, ali i što točno želi od vas. Stoga idući put kada se nađete zapleteni između plahti, dobro promatrajte i pokušajte odrediti kojemu stilu ljubavnika pripada vaš partner.

Otkrijte kojemu tipu on pripada i priuštite mu nezaboravan doživljaj
Nadnaravni stil
Vaš partner seks shvaća vrlo ozbiljno i uvijek je u potrazi za onim egzistencijalnim trenutkom tijekom kojega će vas odvesti na drugu razinu svijesti te vam pružiti nadnaravno iskustvo. Ljubavnik ove vrste želi više od seksa, stoga se prepustite neobičnom iskustvu tantričkog seksa, usklađivanju disanja te razmjeni duhovne energije.

Stil prepun emocija
Vaš partner je osoba puna emocija i nježnosti koje voli pokazivati. Za vrijeme seksa upravo su emocije ono što ga najviše uzbuđuje te je tijekom seksa cijelo vrijeme fokusiran na njih. Bez obzira na to kako vaš seksualan život bio napet i uzbudljiv, ovom tipu muškarca emocije su potrebne kako bi u potpunosti doživio zadovoljavajući erotski doživljaj. Prakticirajte seks u pozi gdje ste vi gore, a nakon seksa ne preskačite dozu maženja, grljenja i ljubljenja.

Stil porno zvijezde
Gotovo svaki muškarac bi želio imati ovaj stil vođenja ljubavi, no samo nekolicina njih aktivno njeguje taj stil kada dođe do prave akcije. Ovakav tip muškarca nište ne uzbuđuje više nego činjenica da u spavaćoj sobi može isprobati sve one poteze koje je dan prije imao prilike vidjeti u pornićima. Za potpuni užitak prepustite se strastima, budite otvoreni za sve opcije, sve fantazije provedite u djelo, a ne isključujte niti upotrebu seksualnih igračaka i odjeće.

Stil s mozgom
Ovaj tip osobe sve proživljava u vlastitoj glavi prije, za vrijeme, a ponekad i nakon seksa. Istina je da on razmišlja o drugim ženama, no to ne znači da ga vi ne privlačite i da ne želi vas. Ključ uspjeha s ovim tipom kod kojega moždane vijuge rade sto na sat jest da pustite mašti na volju i dopustite da vama upravlja instinkt. Iskoristite sve čari masaže uljima i kupanja u kadi, a upravo na taj način ćete ga prisiliti da stalno misli na vas.

Stil prepun zvukova
Premda će rado slušati vaše fantazije i skrivene želje, ono što ovoga muškarca uzbuđuje su zvukovi u seksu – uključujući stenjanje, uzdahe, šaputanja i povike. U ovome slučaju znate točno što vam je činiti – opustite se i dajte si oduška, a za što strastvenije uzdahe odigrajte seksi igricu glumeći dvoje neznanaca koji se sreću po prvi put i predaju neobuzdanim strastima.

Ako je vaš partner vizualni tip, zaboravite na seks u mraku
Stil uzajamnosti
Vaš partner želi davati onoliko koliko prima i nikada vam neće ostati dužan. U svakome slučaju imate sve predispozicije da ostvarite kvalitetan i uzbudljiv seksualni život, pod uvjetom da i vi igrate prema pravilima. Za vruće igrice s ovim partnerom svakako se preporučuje poza 69 jer upravo nju prakticiraju jednaki oportunisti.

Eksperimentalni stil
Muškarac koji prakticira eksperimentalni stil voli nove stvari, nove ideje, nova, neobična mjesta i poze za seks. Međutim, sve mu brzo dosadi, a stvari koje mu se ne svide prvi put nema namjeru ponavljati. Kako biste seks uvijek držali na razini uzavrelosti, budite otvoreni za sve opcije, a ni uporabu seksualnih igračaka ne isključujte.

Divlji stil
Kao što sam naziv govori, vaš partner obožava divlji i neobuzdani seks, za njega ne postoje granice, vole nove erotske izazove. Ovaj tip muškaraca, kada se radi o seksu, neprestano pomiče granice, a za njega strah i sram jednostavno ne postoje. Pokušajte ga iznenaditi seksi vezanjem ruku ili nogu, a dah mu oduzeti preuzimanjem uloge domine.

Vizualni stil
Njemu je vizualni poticaj najbitniji, stoga zaboravite na seks u mraku. Za potpuni doživljaj njemu je potreban vizualni podražaj na punom danjem svjetlu, a u nedostatku vas posegnuti će za pornićima ili časopisima. Kako biste ga totalno oborili s nogu, ne oklijevajte po kući prošetati odjeveni samo u seksi donje rublje.