odlični modeli

Što ljeti odjenuti na posao? Ove moćne haljine nosit ćete više puta i svaki put izgledati besprijekorno

20.05.2022 u 06:43

Bionic
Reading

Bez obzira radite li većinu tjedna od kuće ili ste se pak vratili staroj rutini svakodnevnog odlaženja na posao, vaš modni ormar sigurno vapi za osvježenjem, pogotovo kada je riječ o odjeći za posao. No pronaći savršen poslovni look za ljeto i visoke temperature baš i nije lak zadatak, stoga bacite oko na jednu od ovih moćnih haljina

Što odjenuti na posao za ljetnih vrućina? Inače je pitanje 'što odjenuti' vječno, još kad tome pridodate 'za posao', problem postaje popriličan. No imamo sjajno i, što je najbolje, vrlo učinkovito rješenje – sofisticiranu haljinu koja kombinira eleganciju i profinjenu ležernost. Poslovni look, srećom, više nije ograničen na zamorno odijelo sa suknjom u klasičnoj korporativnoj paleti sive, crne ili tamnoplave boje. Vrijeme je da u obzir uzmete živahne haljine svih vrsta, uzoraka, printova i tekstura.

Ništa ne dočarava eleganciju kao kožna haljina s meko istaknutim strukom – pogledajte Nanushkinin model kao sjajnu i sanjivu eko varijantu, ili pak Raeyev midi model bez rukava, kao stvoren za slojevito odijevanje.

No sunčani dani zahtijevaju prozračne modele, a Cos ima nevjerojatan izbor šarenih krojeva koji se lako i jednako efektno mogu nositi u kombinaciji s ravnim sandalama, trendi espadrilama ili pak salonkama za profinjeniji izgled. Također vrijedi baciti oko na dvobojni model Mare Hoffman jer predstavlja savršenu ravnotežu stila, materijala i kroja.

Ispred vas je izbor nekih od najboljih modela haljina savršenih za stilski odlazak na posao. Osim toga, tu su modeli koji pružaju onaj sjajan osjećaj kada znate da ste pronašli točno ono što ste i htjeli – savršen odjevni komad koji ćete nositi više puta i svaki put izgledati besprijekorno.

  • +11
Haljine za posao Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije