TJEDAN MODE, MILANO

Što kažete na ove krpice koje stižu iz Italije?

20.09.2013 u 13:14

  • +34

Milano FW: Prada, Fendi, Max Mara, Krizia, Just Cavalli

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Četvrtak je bio vruć, vruć dan na modnim pistama Milana. Kolekcije za iduće proljeće i ljeto prikazale su najjače talijanske modne kuće: Max Mara, Krizia, Fendi, Just Cavalli i Prada

Ravne, čiste linije i boja leda odlikuju sakoe, hlače i suknje do ispod koljena te top koji sliči na onaj za spavanje – to su ključni elementi nove kolekcije Max Mare, uz ogrtač od kašmira u istoj nijansi.

I haljine su poput spavaćice, mekane, često svilene, jednostavne a dojmljive, seksi, i za svaku priliku, ovisno o tome kako se kombiniraju.

Upravo kad smo zaboravili Pradine majmunčiće Miuccia Prada dohvatila nas je printom modno osviještenih ženskih glava u stilu Petera Blakea, britanskog slikara i dizajnera, jednog od utemeljitelja pop arta… Pomalo neočekivan zaokret, a onda još i te robusne sandale zaobljena vrha koje se obavezno nose uz štucne… i na kraju još torbe ukrašene kristalima!

Fendi donosi ženstvenost kroz narančastocrvenu i denver plavu boju haljina tik do koljena, a Just Cavalli kockice, cvjetni print i karirani uzorak – očekivano šareno…