TKO GA NE BI POŽELIO

Što kažete na grudnjak od 14 milijuna kuna?

03.11.2015 u 18:46

Bionic
Reading

Najpoznatiji brend donjeg rublja Victoria's Secret napokon je otkrio ovogodišnji skupocjeni model Fantasy. Ove godine čast da na pisti predstavi grudnjak u vrijednosti od dva milijuna dolara pripala je anđelici Lily Adridge

Dvadesetdevetogodišnja Lily Aldridge tako je postala nova anđelica u nizu čije će poprsje ovaj put ukrašavati 6.500 plemenitih dragulja. Na stvaranje novog grudnjaka Fantasy utrošeno je 685 sati, a sadrži 14 vrsta dragulja - uključujući crvene granate, plave topaze, žute safire i roze kvarcove postavljene u 18-karatno zlato.

Model Fantasy također dolazi uz pripadajući dijamantni remen. Iako je Lily u objavljenom videu naizgled s lakoćom plesala u donjem rublju, skupocjeni grudnjak prilično je težak. Ukupna težina kamenja iznosi 1.364 karata, a postavljeni dijamanti teže više od 375 karata. Grudnjak i dijamantima optočen remen stiže u kombinaciji s gaćicama kobaltno plave boje koje na sebi imaju 126 dijamanata i 400 plemenitih dragulja.

Dizajn grudnjaka inspiriran je postojećim modelom Victoria's Secret Sexy Flirt koji se ovog studenoga našao u prodaji.

U ulozi anđelice Lily je od 2010., a pet godina poslije napokon je postala anđelica koja će predstavljati skupocjeno donje rublje za čije se dijamante i drago kamenje pobrinula draguljarnica Mouawad. Veliku sreću zbog nošenja skupocjenog rublja Lily je podijelila i na svom profilu na Instagramu objavivši zavodljive fotke sa seta.

Prošle godine, Victoria's Secret angažirao je čak dvije anđelice - Alessandru Ambrosio i Adrianu Limu koje su predstavljale dvije verzije grudnjaka Fantasy. Grudnjake od kojih se svaki procjenjuje na pozamašnih dva milijuna dolara ukrašavalo je 16 tisuća rubina, dijamanata i safira koje su brazilske ljepotice prezentirale krajem prošle godine na poznatoj reviji Victoria's Secreta.

Tijekom dva desetljeća verzije grudnjaka Fantasy nosili su supermodeli poput Claudije Schiffer, Tyre Banks, Heidi Klum i Gisele Bündchen. Najskuplji grudnjak u kombinaciji s gaćicama 2000. godine nosila je Gisele, a tada je bio procijenjen na 15 milijuna dolara.

Ovogodišnji model Lily će prezentirati na velikoj reviji Victoria's Secreta koja se očekuje 8. prosinca.