SEKS TAJNE

Što kad je muškarac izgubljen 'tamo dolje'?

02.07.2013 u 06:31

Bionic
Reading

Vaš partner odgovara vam na svim područjima, osim što je pomalo izgubljen 'tamo dolje' – nema razloga za tugu i paniku, uz nekoliko jednostavnih savjeta i naputaka vrlo brzo ga možete pretvoriti u ljubavnika iz snova

Ne želi vam pružiti oralni seks
Ukoliko vaš muškarac smatra da vaši intimni dijelovi služe za samo jednu stvar, imate problem.

Problem je i ako pristaje na oralni seks, no svaki put prije ga morate pitati. Kako biste problem riješili jednom zauvijek, natočite dvije čaše vine, sjedite nasuprot njega, skupite hrabrosti i jednostavno ga izravno pitajte u čemu je problem. Ovisno o njegovom odgovoru, možda ćete trebati još jednu čašu vina ili pak neke nove seksi savjete, piše Glamour.com.

Previše petlja
Većina muškaraca zna da postoje određena ključna mjesta čijom stimulacijom partnerici mogu priuštiti pravi užitak. Međutim, veliki broj muškaraca nije baš posve siguran u lociranju tih točaka.

Ako smatrate da je vaš muškarac pomalo izgubljen, nemojte šutjeti, već mu jasno dajte upute do cilja. Ukoliko vas brine da bi to moglo narušiti njegov ego, nemojte jer većina muškaraca nema problema da na ovom terenu dobije neke naputke za lakše snalaženje.

Ne koristi ruke
Uz usta i intimne dijelove, ruke su doista jedan od najvažniji seksualni alat, posebice kada se radi o pružanju užitka partnerici, bilo oralnim seksom ili penetracijom.

Ukoliko vaš muškarac to radi posve krivo, lagano mu uzmite ruku i položite na pravo mjesto te mu jasno pokažite i recite kako i što želite.

Dosadna tehnika
Ukoliko mu od ruke ide samo jedna tehnika, s vremenom će vam ta rutina nesumnjivo dosaditi. Jednostavno i otvoreno mu predložite da isprobate nešto novo.

No zapamtite, nemojte ga kritizirati, za dobre stvari ga pohvalite i dajte mu do znanja da uživate te se ne bojte predložiti nešto novo i reći što vas uzbuđuje.