modni promašaj

Što joj se dogodilo? Od ovog cušpajza koji je na sebe nabacala Maja Šuput bole oči

02.08.2018 u 11:44

Bionic
Reading

Maja Šuput neumorno nastupa diljem zemlje, a posljednji u nizu ljetnih nastupa bio joj je koncert u Vignju na Pelješcu. Vrckava pjevačica publiku je dignula na noge svojim prepoznatljivim stihovima, no za razliku od odlične atmosfere koja je vladala na koncertu, Majin stajling daleko je od odličnog

Prije sutrašnjeg nastupa u Biogradu na Moru, Maja Šuput je uzela dan predaha od mikrofona, nakon što je u srijedu raspametila publiku u Vignju. Uvijek dobro raspoložena pjevačica i ovaj je put priredila koncert za pamćenje te je svojoj vjernoj publici zahvalila na dolasku i odličnoj atmosferi putem Instagrama.

No nismo mogli ne primijetiti, najblaže rečeno, neobičan stajling u kojem se Maja popela na pozornicu. Pjevačica je osvanula u kombinezonu s potpisom modnog dvojca Dsquared2 koji je i ranije nosila - 2015. na partyju Nove TV, nešto kasnije na jednom od snimanja te prije dvije godine u izlasku u Beogradu.

Hello Belgrade 💣💣💣

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Upravo ovaj kombinezon bio je presudan da je Fashion Guru uvrsti na listu najgore odjevenih Hrvatica. Da stvar bude gora, pjevačica je na ovaj ekstravagantan kombinezon odjenula šljokičastu haljinicu opasanu remenjem, a završni rezultat nalikuje velikom modnom cušpajzu.

Helloooooo Peljesac , hellooo Viganj , are we ready????

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Izgleda kao da Maja ni sama nije znala što bi tog dana odjenula pa je na sebe nabacala prvo što joj je palo pod ruku. Iako je dijelu pratitelja na Instagramu njihova omiljena pjevačica i dalje bila najzgodnija na svijetu, drugi su se složili kako je ovog puta podbacila izborom stajlinga za nastup.

'Užas, Modni mačak - otkaz', 'Katastrofa', glasili su neki od komentara ispod fotografije koju je pjevačica podijelila na svom profilu na Instagramu, no sigurni smo kako je ona odavno oglušila na one negativne.

  • +10
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL