U UJEDINJENIM NACIJAMA

Što joj se dogodilo: Ivanka Trump napravila modni gaf o kojem će se još dugo govoriti

24.09.2019 u 09:54

Bionic
Reading

Uvijek besprijekorno dotjeranoj Ivanki Trump, savjetnici svoga oca predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, potkrao se modni gaf koji je užario društvene mreže

Lijepa plavuša, supruga Jareda Kushnera s kojim ima troje djece, za UN-ov summit u New Yorku osmislila je svoj elegantni stajling do posljednjih detalja te je izgledala bez greške u uskoj plavoj košulji, bijeloj Pradinoj suknji s cvjetnim detaljima čija je cijena vrtoglavih 14.350 kuna i lakiranim stiletticama.

Ivanka Trump Izvor: EPA / Autor: epa

Nova bob frizura koja joj sjajno pristaje i decentan make up lijepo je zaokružio poslovni look 'prve kćeri' kako je često nazivaju američki mediji.

U RIMU

Poput dive iz zlatnog doba Hollywooda: Ivanku Trump usporedili s Grace Kelly

Pogledaj galeriju

Ipak, lijepoj Ivanki čiji stil odijevanja obožavaju mnoge zaljubljenice u modu, a čak je neko vrijeme imala i vlastiti modni brend, potkrao se modni propust o kojem će se još dugo pričati.

Ivanka je naime odabrala krivi grudnjak zbog čega su u prvom planu bile njezine bradavice koje su se jasno nazirale ispod pripijene košulje uvučene u suknju.

Dakako, komentara na Twitteru na račun ovog outfita Ivanke Trump nije nedostajalo. 'Zar ona nema ogledalo?', zapitala se jedna tviterašica kojoj su se pridružili i mnogi drugi koji smatraju kako je ovaj Ivankin stajling bio potpuni promašaj.

Društvene mreže užarile su se oko modnog izbora Ivanke Trump, pa se pojavila i fotografija nasmijanog srpskog premijera Ivice Dačića koji se rukovao s lijepom 'prvom kćeri'.

Inače, nedavno je Ivanka imala još jedan modni propust.

Naime kćer Donalda i Ivane Trump, nedavno je bila na gošća na vjenčanju poznate dizajnerice Mishe Nonoo i njezinog zaručnika Mikeyja Hessa u Rimu gdje poznatih uzvanika nije bilo poput Katy Perry, Karlie Kloss i vojvoda od Sussexa, a svjetlucava mini haljina s resama koju je posudila od ekstravangantne majke Ivane Trump također se našla na meti kritika.