NE SLIČI NA SEBE

Što je radila s licem? Slavna Kardashianka transformacijom šokirala obožavatelje

10.11.2017 u 14:00

Bionic
Reading

Khloe Kardashian ostavila je obožavatelje u nedoumici nakon što je u četvrtak objavila fotografiju s preslatkim psićem, no umjesto njezina krznenog prijatelja, u centru pažnje bilo je njezino vidno drugačije lice

Obožavatelji su primijetili kako Khloe Kardashian ne izgleda kao i inače, a većina njih je vrlo brzo shvatila kako se slavna reality zvijezda podvrgnula još jednoj u nizu estetskih korekcija – operaciji nosa.

Nakon što su joj u prošlosti mediji na teret stavljali plastične operacije grudi, stražnjice, usta, pa čak i nosa, čini se kako slavna ljepotica nije bila u potpunosti zadovoljna zahvatima pa je po tko zna koji put otišla pod nož.

How cute is this little tater tot? Puppy Love 🐶

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)

Najmlađa sestra Kardashian klana, ako izuzmemo Kylie i Kendall Jenner, cijeli se život morala nositi s popularnijom i ljepšom starijom sestrom Kim Kardashian, o čemu je nekoliko puta i sama progovorila u popularnom reality showu 'Keeping Up with the Kardashians' koji već 10 sezona prati živote najpoznatije američke obitelji.

U jednoj od epizoda Kim ju je u trenutku bijesa nazvala 'malim ružnim trolom', a mediji su ju redovito razapinjali zbog pokojeg kilograma viška, nakon čega je Khloe odlučila posvetiti se zdravom životu i svakodnevnom vježbanju.

  • +10
Khloe Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sada se može pohvaliti zavidnom figurom i istesanim trbušnjacima, a nakon dugo nesretnih godina ljubavi konačno se može pohvaliti i sretnom vezom s košarkašem Tristanom Thompsonom, no čini se kako se slavna Kardashianka nikako ne može riješiti trauma iz prošlosti i težnje da bude 'savršena'.