FIGURA U PRVOM PLANU

Otkako je istesala liniju, ne izlazi iz pripijenih krpica

02.06.2017 u 12:52

Bionic
Reading

Khloe Kardashian, 32-godišnja sestra Kourtney i Kim Kardashian, uspješno je istopila višak kilograma i sad se ponosi vitkom linijom

Svi se slažu da Khloe nikad bolje nije izgledala!

Zgodnu sestru Kourtney i Kim, koja za svoj novi izgled dobiva samo pohvale, u stopu prate fotoreporteri pa im nije promaknula ni prilikom šetnje po Beverly Hillsu.   

Atraktivna Kardashianka utegnula se u uske traperice koje je iskombinirala s topom pripijenim uz tijelo i japankama. Točka na 'i' tog jednostavnog, ali vrlo efektnog outfita, bile su sunčane naočale, prepoznatljiva svijetloplava Birkin torba i duga kosa stilizirana u cool frizuru djevojke s kalifornijske plaže.   

  • +7
Khloe Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim što je izgubila nevjerojatnih 18 kilograma, drastično je posvijetlila kosu pa je mnogi sad proglašavaju najatraktivnijom članicom klana Kardashian.

Željeznom disciplinom uspjela je poraditi na sebi, istopivši kilograme kombinacijom prehrane i tjelovježbe, pa svoju vitku figuru sad rado pokazuje u smjelim opravicama.

Khloe je priznala da je godinama patila zbog izgleda, a sad pršti samopouzdanjem.

'Bilo je baš frustrirajuće jer se nakon prvih tjedan dana nisu vidjeli nikakvi rezultati pa sam skoro odustala. Očito, da je tako jednostavno, svi ljudi bi imali savršena tijela, no potrebni su trud, rad i odricanje. Doslovce znoj i suze', priznala je Khloe koja je otkrila i da ju je razvod braka s košarkašem Lamarom Odomom motivirao da se pokrene.