TRAŽENI DODATAk

Štite od sunca i dokazano podižu stajlinge: Ove četiri verzije kapa apsolutni su hit sezone

01.08.2022 u 14:48

Bionic
Reading

Odavno je poznato da šešir glavu čuva, osobito kada su 'u igri' visoke temperature, a osim toga, riječ je o dodatku koji na osmišljene stajlinge ima jednak efekt poput nakita ili torbice. Ove sezone, sudeći po stajlinzima ljubiteljica mode, kao i bogatoj ponudi na policama trgovina, ovi specifični primjerci vode glavnu riječ

Ribarske kape

Nakon što su zimskom sezonom uvjerljivo dominirale njihove krznene inačice impozantne veličine, ribarske kape, koje su vrhunac popularnosti doživjele 90-ih, ove sezone čest su prizor na glavama ljubiteljica mode koje se od sunčevih zraka žele zaštititi sa stilom.

Panama šeširi

Kultni, ali iznad svega bezvremenski, panama šešir ostaje neophodnim dodatkom za odmor na suncu. Svojom elegantnom siluetom savršeno pristaje chic ljetnim outfitima, a ni ove sezone ne mogu mu odoljeti brojne ljubiteljice mode.

  • +13
Ljetne kape i šeširi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Šeširi velikog oboda

Šešir je oduvijek bio simbol elegancije, a slamnate inačice svake godine iznova zablistaju u ljetnim mjesecima. Ove sezone izbor slamnatih šešira uistinu je šarolik, a najveći su hit I dalje modeli velikih oboda, kakve je unazad nekoliko sezona svojim impozantnim primjercima dodatno popularizirao francuski dizajner Simon Porte Jacquemus.

Kaubojski šeširi 

Ovaj prepoznatljiv dodatak ponovno je na cijeni zahvaljujući novoj popularnosti zapadnjačke estetike koja, uz  šešire, ukljuljučuje kaubojske čizme i jakne s resama.