andrew mukamal

Stilist Margot Robbie ovim potezom zaludio obožavatelje pa sada svi žele još

21.07.2023 u 15:45

Bionic
Reading

Barbie groznica već nekoliko tjedana vlada svijetom, a sada je u najvećem sjaju stigla i u Hrvatsku. Uzbuđenju oko filma naveliko je pridonijela i Margot Robbie koju posljednjih tjedana viđamo isključivo u kombinacijama koje bi nosila i sama Barbie, a modni procvat holivudske miljenice dogodio se otkad surađuje s popularnim stilistom

Posljednjih dana svi se rado prisjećaju svojih Barbie lutkica i kako su uživali igrajući se i presvlačeći svoje Barbike. Oblačiti glumicu koja je utjelovila Barbie u najnovijem filmu zadatak je koji je pripao njujorškom stilistu Andrewu Mukamalu koji je svojom suradnjom s Margot Robbie postao svojevrsni modni junak!

Mukamal je dosad stilizirao Billie Eilish i Zoe Kravitz, no tek suradnjom s Margot Robbie privukao je pozornost koju već duže zaslužuje.

Obožavatelji popularne plavokose glumice zahvaljuju mu za modni preokret koji je učinio, a neosporiv je trud koji je uložio kako bi rekreirao kombinacije koje su 90-ih nosile lutkice koje su u djeci budile i zabavu i kreativnost.

  • +4
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Brandon Voight / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na vlastitom je Instagram profilu stilist objavio dosadašnje outfite Margot Robbie pa je prikupio brojne komentare, komplimente i zahvale, a posljednja objava posebno je podigla prašinu jer galerija sadrži i neke stajlinge koje obožavatelji još nisu imali prilike vidjeti.

Barbie turneja filma završila je tjedan dana prije premijere filma zbog štrajka glumaca pa obožavatelji nisu uspjeli vidjeti sve stajlinge koje je tim pripremio. Vrlo je vjerojatno da su kombinacije 'Enchanted Evening' i 'Solo in the Spotlight' trebale biti veliko finale niza sjajnih ružičastih stajlinga, a Mukamal ih je odlučio ipak podijeliti s obožavateljima koji su posve začarani ružičastom groznicom.

'Cijela ova turneja će biti proučavana godinama. Bravo dušo', napisao je jedan obožavatelj, dok je Stacy London, poznata američka stilistica i modna savjetnica, zaključila da je ovo najbolja modna svjetska turneja.

Vidi se da je stilist veliki ljubitelj Moschina, Valentina i Versacea, odakle je 'iskopao' komade koji su savršeno utjelovili njegovu viziju.

  • +4
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Priscilla Grant / Everett / Profimedia

Ružičaste haljinice i set topića i mini suknje ono su za čime bi svaki ljubitelj popularne Mattelove lutkice poludio, a vrlo je zanimljiva i kombinacija metalik Versace haljina koju je dopunio ružičastim čarapama, bijelim mokasinkama na petu i torbicom u obliku kutijice. Kako bi pokazao da Barbie sjajno izgleda i u 'neružičastim' kombinacijama, Mukamal ju je odjenuo i u žuti Chanel set koji je dokaz da plavušama žuta pristaje savršeno!