NJEGA kožE

Stigao je prirodni dezodorans koji smo svi čekali: Caudalie Vinofresh

30.04.2021 u 12:23

Bionic
Reading

Novi 24-satni dezodorans s 98% sastojaka prirodnog podrijetla

Iako volimo njegovati svoju kožu, naglasak najčešće stavljamo na brigu o koži lica, a zaboravljamo na vrlo važan dio tijela – pazuhe. Pazusi su vrlo propusno područje naše kože koje lako apsorbira kemikalije i aktivne sastojke nanesene na njega. Zato je iznimno važno pripaziti čime ih njegujemo.

Iz poznatih vinograda Bordeauxa na jugu Francuske stižu lijepe vijesti za sve koji se vole njegovati prirodnim sastojcima. Luksuzni brend prirodne kozmetike Caudalie predstavio je Vinofresh, svoj 24-satni prirodni dezodorans kojeg smo svi čekali. Radi se o formulaciji s organskom vodom od grožđa i eukaliptusom koji smanjuje prisustvo bakterija odgovornih za neugodne mirise.

Nakon višegodišnjeg istraživanja i testiranja iz francuskih laboratorija stigao je Caudalie prirodni dezodorans Vinofresh koji ne sadrži sumnjive sastojke pa u njemu nećete pronaći aluminij, alkohol, silikone ili sintetičke mirise. Vinofresh sadrži 98% sastojaka prirodnog podrijetla te su u njegovoj formuli organski eukaliptus, organska grožđana vodu te biljni glicerin. Probiotička snaga vode od grožđa podupire zdraviju floru ispod pazuha i umiruje kožu, a organski eukaliptus daje svjež miris tijekom cijelog dana. Kad nanesete Vinofresh dezodorans možete biti sigurni da svojoj koži radite uslugu, a uz to ćete se osjećati svježe i mirisno. Dezodorans je dermatološki testiran i nije fototoksičan što ga čini sigurnim za osjetljivu kožu, a prikladan je i za trudnice i dojilje. Zbog svog unisex mirisa svidjet će se i muškarcima i ženama, a posve će vas osvojiti i to što ne ostavlja mrlje na odjeći.

Znojenje je prirodno, ali više ne mora biti neugodno. Caudalie Vinofresh dezodorans dostupan je u ljekarnama i specijaliziranim poslovnicama po cijeni od 99,00 kn.