OD GLAVE DO PETE

Štedljiva kraljica briljirala u povoljnim krpicama

19.05.2016 u 13:02

  • +6

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia slovi za jednu od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a čini se da je njezina tajna u odličnom balansu povoljnijih i skupljih brendova, ali i recikliranju omiljenih krpica

Poput Letizije, mnoge druge slavne dame biraju high street brendove, a to znamo jer često ne propuštaju pohvaliti se time da primjerice nose povoljnu haljinicu iz Zare ili krpicu popularnog švedskog brenda H&M-a.

No Letizia je otišla korak dalje pa je za jedan od službenih posjeta u svojoj zemlji odabrala sve španjolske brendove. Nekadašnja novinarka opet je bila besprijekorno odjevena za cjelodnevne obilaske i druženje s razdraganim obožavateljima. Simpatije između naroda i kraljice očite su jer je Letizia odvojila dovoljno vremena da se sa što više građana fotografira ili barem nakratko pozdravi.

Šetnja starinskim i neravnim ulicama nije joj bila problem u klasičnim štiklama s visokom petom. Elegantne cipele s prekriženim vezicama i zmijskim uzorkom u bež boji s potpisom su brenda Margit, a Letizia ih je nosila uz bijele hlače Massimo Dutti i svijetli top. Kontrast nježnom stylingu bio je crni trendi plašt brenda Uterqüe, a njime je još jednom pokazala kako se dobro može odjenuti moderna kraljica i nešto povoljnijim krpicama. Letizia zna sva modna pravila za uspješan styling pa je ovaj put kao statement komad odabrala upravo trendi plašt.

Letizia je poznata po tome da promovira španjolske brendove i već je više puta nosila povoljne komade iz Zare, a za važna događanja često bira kreacije omiljenog joj dizajnera Felipea Varele. Osim toga, skupocjene dizajnerske krpice bez susprezanja nosi i po nekoliko puta, što je nekima već pomalo dosadno, ali ona ne mari za to i izgleda da joj se sviđa titula štedljive kraljice.