ZENDAYA

Stajling za pamćenje: Nova ikona stila dominirala u haljini sa zavodljivim detaljem

03.10.2023 u 10:13

Bionic
Reading

Tjedan mode u Parizu u ponedjeljak je dobio dozu Zendaye. Na predstavljanju nove kolekcije modne kuće Louis Vuitton rijetke je ostavila ravnodušnim u haljini s detaljem dvostrukog patentnog zatvarača

Pripijenog kroja, Louis Vuittonova bijela haljina na novoj ikoni stila izgledala je posebno zavodljivo zahvaljujući detalju patentnog zatvarača duž cijele kreacije. Njegov gornji dio bio je povučen do sredine, stvorivši duboki V-izrez dekoltea, dok je donji dio bio otvoren do sredine bedara.

Zavodljivu kreaciju naglašenu kožno-metalnim aplikacijama na ramenima, zvijezda 'Euforije' uparila je s odgovarajućim štiklama i minimalnim nakitom brenda Bulgari za koji nastupa u ulozi zaštitnog lica.

Na predstavljanje noviteta lukusuzne francuske kuće, 27- godišnja glumica stigla je u društvu bliskog prijatelja i dugogodišnjeg stilista Lawa Roacha, zaslužnog za njezina brojna nezaboravna izdanja na crvenom tepihu.

Kao novo zaštitno lice modne kuće Louis Vuitton, Zendaya je debitirala u travnju, u sklopu kampanje za lansiranje torbe Capucines i u istoj haljini bijele boje u kakvoj je ovog ponedjeljka ukrala pozornost u Parizu. 

Jesenska sezona trebala je biti vrlo uzbudljiva za popularnu glumicu, s premijerama filmova 'Challengers' Luce Guadagnina i drugog nastavka filma 'Dune' Denisa Villeneuvea. Međutim, zbog SAG-AFTRA štrajka u Hollywoodu, njihovo prikazivanje pomaknuto je za iduću godinu.

Prezentacija nove ženske kolekcije Louis Vuittona, nastale pod palicom kreativnog direktora Nicolasa Ghesquièrea, i ovoga puta pokazala se zvjezdanom aferom s poznatim oskarovcima, filmašima, međunarodnim pop zvijezdama i europskim ljubiteljima mode.