TRENDI I CHIC

Stajling vrijedan kopiranja: Marijana Batinić zablistala u lepršavoj haljini koja će vam se svidjeti jer skriva nesavršenosti

02.06.2021 u 13:19

Bionic
Reading

Haljine su popularnoj RTL-ovoj voditeljici Marijani Batinić jedan od najdražih modnih odabira tijekom toplijih mjeseci

Zgodna 40-godišnjakinja koja je prošloga rujna postala mama drugi puta te je trenutačno na porodiljnom, liniju je vratila u rekordnom roku.

Laskav kroj haljine koji ističe atribute, a prikriva sitne nedostatke, uvijek je dobar odabir, a to je dokazala i Marijana Batinić.

Poput mnogih trendseterica čim zatopli i ona obožava nositi lepršave haljine, a predivna kreacija zanimljivog kroja s rasporkom iz nove kolekcije IKona dizajnerice Kristine Burje u kojoj prevladavaju tonovi zemlje i lepršavi krojevi, sjajno joj pristaje.

  • +5
Predstavljanje kolekcija IKona Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Ženstven stajling voditeljica je upotpunila elegantnim sandalama s remenčićima minimalističkog stila, kosom stiliziranom u valove i s malo nakita.

Kolekcija IKona nudi svevremenske komade za stvarne žene različite građe, a mogu se nositi na više načina - skrivajući nesavršenosti, a ističući ono najbolje na ženi. Svaka od tri kreatorice IKone u kolekciju je unijela dašak sebe i svoje osobnosti, pa se u kreacijama isprepliću tri priče prožete osobnim iskustvima i estetikom. Riječ je o rezultatu dugogodišnje suradnje između dizajnerice Kristine Burje, voditeljice Marijane Batinić te stilistice Ive Gradišer.

'Moj dizajn mora imati dublju poruku, mora biti glasniji od trenda. IKona je naša kolekcija s pričom. S obzirom na to da iza nje kao inspiracija stoji prava žena, Marijana, ona automatski postaje još relevantnija i autentična', rekla je kreatorica Kristina Burja.