NICKY HILTON ROTHSCHILD

Stajling vrijedan kopiranja: Jeftinim tenisicama nije odoljela ni poznata plavuša

28.03.2024 u 18:48

  • +4

Nicky Hilton Rothschild

Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Nicky Hilton Rothschild jedna je od onih dama koje modu imaju u malom prstu, a svoju je titulu neokrunjene njujorške kraljice street stylea potvrdila još jednim cool izdanjem

Lijepa plavuša iz bogate obitelji Hilton neko je vrijeme bila u fokusu javnosti, no kasnije se povukla i udala za financijaša Jamesa Rothschilda te se posvetila mirnom obiteljskom životu i danas je mama dviju djevojčica i dječaka.

No i dalje izaziva divljenje svojim istančanim modnim ukusom.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Njezin je stil uvijek bio ženstven, klasičan i vrlo sofisticiran, a premda si može priuštiti najskuplje komade, mlađa sestra Paris Hilton rado nosi pristupačan model s potpisom Adidasa, Gazelle, uz Sambu jedan od najpopularnijih modela tenisica njemačkog sportskog diva.

Osim što ih odlikuje bezvremenski dizajn, Gazelle se mogu nabaviti po cijeni od 70-ak eura, što ih svrstava u pristupačnije modele tenisica.

Nicky Hilton Rothschild

Slavna bogatašica velika je ljubiteljica mode, ali ove hlače tek bi se rijetki usudili odjenuti

Pogledaj galeriju

Iako je redovito viđamo na crvenom tepihu u glamuroznim stajlinzima, Nicky odlično pristaju ležernije kombinacije pa je plijenila poglede u još jednom cool stajlingu u kojem se uputila u šetnju s kćerkicama Lily-Grace i Teddy.

Bež baloner, neizbježan i idealan komad za nepredvidljive proljetne dane, vješto je kombinirala sa sivom hudicom, jogger hlačama i, dakako, tenisicama Adidas Gazelle u crnoj boji, a ovaj cool look nadogradila je trendi sunčanim naočalama i torbicom Hermès Birkin.