MODNI KLASIK

Stajling slavne ljepotice dokaz je da ove vječne tenisice uistinu pristaju uz svaki komad odjeće

17.12.2020 u 09:40

Bionic
Reading

Proslavljena kanadska manekenka i model Nicole Williams English svakim svojim pojavljivanjem u javnosti izazove veliku pažnju svih zaljubljenika u modu. Lijepa supruga umirovljenog igrača američkog nogometa Larryja Englisha jedna je od onih žena koje baš nikad ne griješe kada je u pitanju odabir stajlinga, zbog čega je inspiracija mnogima, a nedavno se ulicama Los Angelesa prošetala u još jednom genijalnom stajlingu

Zanosna brineta, koju je šira javnost upoznala u reality showu 'WAGS', u kojem smo pratili privatni život i zapetljane odnose djevojki i žena profesionalnih sportaša, ima popriličan broj fanova koji iz dana u dan prate njezine modne odabire.

Samo na Instagramu lijepa Kanađanka s američkom adresom ima vojsku od dva milijuna pratitelja s kojima dijeli svoje stajlinge, a jedan od posljednjih u nizu nastao je na ulicama Los Angelesa gdje ju je uočio jedan paparazzo.

34-godišnja ljepotica prošetala je sunčanim LA-jem u seksi ružičastom kompletiću - mini suknji s asimetričnim prorezom i crop majici s polo ovratnikom koja je proteklih mjeseci sve popularnija među trendsetericama.

  • +5
Nicole Williams Izvor: Profimedia / Autor: TheRealSPW / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Cjelokupan stajling slavna ljepotica je zaokružila dugačkim balonerom, ružičastom torbicom i vječnim bijelim tenisicama. Po svemu sudeći riječ je o kultnom Nikeovom modelu Air Jordan 1 koji je prema istraživanju modne tražilice Lyst i online trgovinom StockX, specijalizirane za preprodaju tenisica, najprodavaniji ženski model u 2020. godini.

Na godišnjoj razini pretrage modnih potrošača za modelima tenisica Air Jordan 1 na Lystu povećale su se za čak 433 posto.

Bio to Nikeov model ili model nekog drugog brenda, s bijelim tenisicama nemoguće je pogriješiti. Omiljeni su izbor trendseterica jer pristaju uz apsolutno sve što vam padne na pamet. Odlično pristaju uz poslovno odijelo, jednako kao i u kombinaciji s haljinama i suknjama, zbog čega godinama unazad slove za isplativu modnu investiciju.

  • +28
Tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo