IMATE LI GA U ORMARU?

Slavna ljepotica još jednom je potvrdila da je ovaj odjevni komad 'must have' jeseni

15.10.2020 u 09:33

Bionic
Reading

Engleska manekenka, glumica i voditeljica Kelly Brook, koja je zbog raskošnih oblina prozvana seks simbolom, nije mogla proći neprimijećeno na ulicama Londona. Atraktivna brineta plijenila je pažnju prolaznika, kako svojim prepoznatljivim izgledom, tako i ležernim stajlingom s naglaskom na hit komad sezone

Slavna ljepotica koju javnost, osim po poziranju u donjem rublju i kupaćim kostimima, pamti i po ulogama u NBC-jevom sitcomu 'One Big Happy' i filmu 'Piranha 3D', mnogim je prolaznicima izmamila osmijeh na lice na putu do zgrade Global Radio Studios.

Iako bi je mnogi radije gledali u minijaturnim krpicama, zanosna Kelly Brook u privatno vrijeme radije nosi nešto zatvorenije odjevne kombinacije, koje ne stavljaju u prvi plan njen raskošni dekolte. 40-godišnja ljepotica je za posao isfurala vrlo jednostavnu odjevnu kombinaciju u koju je spojila neke bazične, ali i trendi komade.

Običnu bijelu majicu Brook je uskladila s maslinastim hlačama u stilu donjeg dijela trenirke koje su trenutno vrlo popularne među trendsetericama te vječnim bijelim tenisicama s potpisom brenda Nike, a cjelokupan stajling začinila je predimenzioniranim pletenim kardiganom sa statement rukavima i prošivenom torbom mekanog skafander-izgleda koja nosi potpis modne kuće Chanel.

Iako su kardigani godinama prisutni na modnoj sceni, tek prošle sezone doživjeli su vrhunac svoje popularnosti. Od pomalo dosadnog modnog komada nevjerojatnom su se brzinom transformirali u seksi komad odjeće koji vrlo rado nose street style zvijezde, a upravo su one dokaz da kardigani nisu rezervirani samo za štreberice. Ove sezone bit će jednako popularni, bez obzira je li riječ o predimenzioniranim ili minijaturnim kardiganima, od tankog ili od debelog pletiva.

  • +6
Kelly Brook Izvor: Profimedia / Autor: Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia

Pretraživanja kardigana iz tjedna u tjedan rastu, barem ako je vjerovati modnoj tražilici Lyst, što nimalo ne čudi, obzirom da popularnost ovog udobnog retro komada ne jenjava proteklih godinu dana. Isto se da zaključiti i po bogatoj ponudi trgovina, ali i po Instagram profilima street style zvijezda i modnih blogerica koje se doslovno ne skidaju iz njih.