EVA LONGORIA

Stajling lijepe brinete je dokaz kako su bijele tenisice itekako isplativa investicija

09.03.2021 u 21:30

Bionic
Reading

Eva Longoria, slavna glumica koja se proslavila ulogom Gabrielle u seriji 'Kućanice', uvijek plijeni poglede svojim street style kombinacijama

Glumica i producentica kad je u pitanju moda ništa ne prepušta slučajnosti pa su je fotografi pratili u stopu dok je u još jednom cool izdanju prošetala ulicama LA-ja.

Zgodna brineta koje će u ožujku proslaviti 46. rođendan, odlučila se za modni klasik, za all black kombinaciju s kojom nikad ne možete pogriješiti.

Eva je uskočila u udobni sweatshirt s natpisom 'Feminist' koju je spojila sa sportskim hlačama ispod koljena i šiltericom, a ovo je comfy izdanje začinila bijelim tenisicama.

  • +3
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Usprkos dominaciji popularnih glomaznih modela ili onih u neonskim nijansama, lijepa brineta koja je prije tri godine postala majka malenog Santiaga, odabrala je bezvremenski model Superstar s potpisom Adidasa u bijeloj varijanti.

Prepoznatljivi model već godinama slovi kao pravi modni klasik koji nikad neće biti out baš poput Adidasovog modela Stan Smith čija popularnost godinama ne blijedi.

  • +3
Bijele tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Puma

Riječ je o tenisicama minimalističkog dizajna koje su predstavljene još davne 1969. godine, no zahvaljujući svom klasičnom izgledu te da se mogu nositi u svakoj kombinaciji, još uvijek su itekako aktualne,

Eva Longoria je iskoristila ovaj street style look te poslala i poruku u povodu jučerašnjeg Dana žena.

Inače, glumica je od 2016. u braku s meksičkim biznismenom Joseom Bastonom, a sina Santiaga dočekali su u lipnju 2018. godine.