UOČI NOĆI vještica

'Squid Game' manija ne prestaje: Na police trgovina stigla je verzija najtraženije trenirke s malih ekrana

11.10.2021 u 11:29

Bionic
Reading

Popularni američki blagdan Noć vještica samo što nije stigao, a prema predviđanjima brojnih na predstojećim, kostimiranim zabavama sve će se vrtiti oko Netflixove hit serije 'Squid Game'

Ljudi u dugovima koji se natječu u bizarnom nizu igara preživljavanja za novac okosnica su trenutno najgledanije serije na Netflixu.

Osim što obara rekorde gledanosti, korejska serija 'Squid Game' utjecala je i na stvaranje nekih novih trendova na modnoj sceni, o čemu dovoljno svjedoče prošlotjedni podaci modne tražilice Lyst.

Prema predviđanjima brojnih, uniforme protagonista serije u znaku zelenih trenirki i crvenih kombinezona mogli bi imati značajnu ulogu u kostimiranim zabavama u povodu obilježavanja Noći vještica, a na trenutnu popularnost spomenutih komada pojedini brendovi su promptno reagirati.

Stradivarius trenirka Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Poznati high street brend Stradivarius iz španjolske grupacije Inditex u svoju ponudu ovih je dana uvrstio trenirku koja neodoljivo podsjeća na modele kakve u seriji 'Squid Game' nose natjecatelji bizarne igre.

  • +11
Squid Game Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zelene boje i retro estetike trenirka po uzoru na model iz serije 'Squid Game' u prodaji se nalazi po cijeni od 300 kuna, dok pojedinačni komadi iznose 150 kuna.