ovaj detalj bit će hit 2024.

Spektakularna vjenčanica zvijezde Netflixove serije sve je oborila s nogu

31.12.2023 u 16:12

Bionic
Reading

Detalj cvijeća bit će dominantan ukras na vjenčanicama 2024. godine, a to je dokazala i Maeva D'Ascanio

Maeva D'Ascanio i James Taylor proslavili su se u Netflixovoj reality seriji 'Made in Chelsea' te su svoju priču s malih ekrana vjerno dočarali i na vlastitom vjenčanju u glamuroznoj ceremoniji.

Ova serija prati mlade dobrostojeće Britance kako se suočavaju s izazovima srednje visoke klase, a iako nikad nije osvojila kritičare, može se pohvaliti s pravom vojskom fanova.

Tim više je vjenčanje Maeve i Jamesa probudilo veliku medijsku pozornost, a par je ispunio visoka očekivanja te zablistao na raskošnoj svadbi.

Zvijezde serije 'Made in Chelsea' vjenčale su se u Chelsea Old Town Hallu u studenom, godinu dana nakon rođenja djeteta, no nisu željeli ostati samo na pravnoj ceremoniji te su pri kraju 2023. godine još jednom rekli sudbonosno 'da' - i to u luksuznom Hedsor Houseu u Buckinghamshireu.

Maeva je odabrala svoju vjenčanicu Liz Martinez iz PS Bridal Rentala, odlučivši se za haljinu od svile i čipke do poda, s ručno izvezenim cvijećem i pripijenim steznikom. Dodala je veo iz Eden b. Studija i Jimmy Choo cipele.

  • +2
Maeva D'Ascanio i James Taylor Izvor: Profimedia / Autor: Andy Barnes / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Bila je malo prozirna, ali i tradicionalna pa sam uspjela spojiti klasiku s modernim stilom u jednoj haljini', rekla je za Hello magazine.

No, osim senzualnog dekoltea, veliku pozornost privlačilo je čipkasto cvijeće koje smo na revijama proljeće/ljeto vidjeli na mnogobrojnim modelima vjenčanica pa je postalo jasno da će upravo ovaj detalj biti nezaobilazan u 2024. godini.